Elrabolták és prostitúcióra kényszerítették a nőt, közben pedig folyamatosan és súlyosan bántalmazták. Egyszer megpróbált elszökni, de akkor úgy megverték, hogy majdnem belehalt.

Megosztották egy fiatal nő szenvedéseit és életének horrorisztikus eseményeit, amiket azután élt át, hogy bolgár emberkereskedők elcsalták, és prostitúcióra kényszerítették őt Hollandiában. A 20 éves nő szörnyű borzalmakon ment keresztül, szó szerint kínozták őt elrablói. Teste tele volt sebekkel, ütésnyomokkal és egyéb sérülésekkel, nap mint nap el kellett szenvednie a veréseket, és a megaláztatásokat.

Elrabolták és prostitúcióra kényszerítették a nőt, közben pedig folyamatosan és súlyosan bántalmazták (képünk illusztráció)Forrás: Shutterstock

Az általa átélt borzalmakról Norbert Ceipek számolt be, aki létrehozott egy jótékonysági szervezetet az emberkereskedők áldozatainak megsegítésére. „A fiatal lány megismerkedett egy férfival, aki szerelmet ígért neki, és elvitte Hollandiába. Amikor megérkezett, rá kellett ébrednie, hogy az utcán kell dolgoznia. Nem akarta, de rákényszerítették. Amikor egyszer hazalátogattak, megpróbált elszökni, de elkapták és visszahozták. Egy másik nő elmenekült, ami miatt elrablói olyan dühösek lettek, hogy őt majdnem halálra verték. Az emberkereskedők egy kórház előtt dobták ki. Az emberkereskedőket elkapták, de meg voltak lepve, hogy megtalálták őket, ahogy azon is, hogy az áldozatuk életben maradt" – számolt be a borzalmakról a férfi, hozzátette, hogy rengeteg műtétre van még szüksége a nőnek, hiszen a testét szinte szétkaszabolták, ahogy az arcát is. Nincs olyan testrésze, amin ne lenne sérülés, és természetesen pszichológus segítségére is szüksége lesz - írja a Daily Mail.