A nudizmus és a szex összekapcsolódik egy jamaicai hotelben, ahová egyedülállóként és párban is érkezhetnek az emberek. Napközben az események teljesen ártatlanok - kivéve, hogy mindenki meztelen -, ám ahogy leszáll az éj, a hely átváltozik egy nyilvános szexpartivá. Egy fiatal újságíró egy hetet töltött ebben a hotelben, és beszámolt élményeiről.

A szexturizmus egyre virágzóbb iparág, de fontos megjegyezni, hogy a jamaicai szexhotel nem ez alá a besorolás alá tartozik. A szexturizmus esetén ugyanis általában prostituáltakat kerítenek férfiaknak, itt viszont szabad akaratból külön fizetés nélkül fekszenek össze nyilvánosan azok, akik szeretnének. Igazi felnőtt, erotikus játszótér ez, ahol egy újságírónő egy egész hetet töltött és beszámolt a tapasztalatairól.

A jamaicai szexhotel igazi felnőtt, erotikus játszótérForrás: Instagram/hedonismjamaica

A hotelnek két külön része van: az egyik helyen nem muszáj meztelenkedni, ha azonban valaki be szeretne menni a nudistáknak fenntartott részre, akkor muszáj megszabadulnia a ruháitól. Az újságírónő leírása szerint hiába volt meztelen, és hiába közeledtek hozzá a férfiak, nem érezett nyomást. Egy egyszerű köszönöm, nemmel vissza lehetett utasítani bárkit, és nem volt belőle sértődés. Mindenki elfogadja ugyanis, hogy ide saját maga feltérképezésére és határainak feszegetésére érkezik az ember, és nem feltétlenül az orgiákért. Azonban ha te magad nem is akarsz szexelni, biztos, hogy fogsz látni szexet. Ahogy ugyanis leszáll az éj, az addig csendben fürdőző tömeg átalakul buja vágyaktól fűtött csoporttá.

Ahogy leszáll az éj, az addig csendben fürdőző tömeg átalakul buja vágyaktól fűtött csoporttáForrás: Instagram/hedonismjamaica

Az újságírónő megjegyezte, hogy meztelenül teljesen komfortosan érezte magát. A befogadó közeg miatt egyáltalán nem találta kellemetlennek, hogy ruha nélkül beszélget, sőt sokat nőtt az önbizalma. Az egy hét alatt nagyon sok különböző témájú estet tartottak, az egyik ezek közül a fétisekről szólt, de egyáltalán nem közönségesen! És végül, de nem utolsó sorban leszögezte, hogy ezt az egy hetet nem lehet megúszni nyilvános szex nélkül. Neki sem sikerült, habár ő is csak megfigyelőként érkezett a hotelbe. A játszószobában bármi megtörténhet, de még ott is a nem, az nemet jelent.