Szeretnéd kényeztetni a pasidat, feldobnád a szexuális életeteket? Ezentúl részesítsd előnyben a férfiak kedvenc pozitúráit, meg fogsz lepődni, milyen könnyű a kedvükben járni...

Ha azt hiszed, hogy a pasiknak mindegy, hogy milyen pózban szeretkeznek, csak szex legyen, tévedsz. Egyrészt szeretik a változatosságot, és sokkal romantikusabbak, mint gondolnád. Íme, négy szexpóz, amelyekkel nem fogsz mellé. 

Misszionárius

A hagyományosnak mondható misszionárius pozitúra egyáltalán nem unalmas, egyhangú vagy kényelmetlen. Sőt kedvedre variálhatod is. Ha le szeretnéd nyűgözni a pasidat szeretkezés közben, kezdeményezz misszionárius szexet. Te a hátadon fekszel, a kedvesed pedig rajtad, a felhúzott lábad között helyezkedik el. Még élvezetesebbé teheted a szexet ebben a pozícióban, ha a csípőd alá egy párnát teszel, mert így a pasid még jobban beléd tud hatolni.

Forrás: Thinkstock

Kutyapóz

A kutyapóz valószínűleg nem ismeretlen számodra sem, de sokkal több lehetőséget kínál, mint azt hinnéd. Te térdelőtámaszban foglalsz helyet, a kedvesed pedig mögéd térdel. Ha így kényelmetlen neked, támaszkodj az alkarodra, ez a partnerednek is jobban tetszik majd... Ebben a pózban a nőnek nem sok mozgástere van, itt a pasid kezében van az irányítás. Ha azonban az aktus közben körözöl a csípőddel, és a párod is felveszi a ritmusodat, vagy ha a kedvesed közben a csiklódat simogatja, nemcsak te, hanem a pasid is hamarabb és hevesebben éri el az orgazmust.

Forrás: Thinkstock

Lovaglópóz

A lovaglópóz nemcsak a férfiak, hanem a nők egyik kedvence is. Te valószínűleg azért szereted, mert mint jó lovas, te diktálod a tempót, a behatolás mértékét. A pasid kedvence azért lehet ez a póz, mert amíg te lovagolsz, az ő keze szabadon garázdálkodhat - és garázdálkodik is... A pozitúra tulajdonképpen nagyon egyszerű, éppen ezért variálható. A párod a hátán fekszik, te pedig az ölében ülsz. Ha azonban ülés helyett inkább guggolsz, vagy ő nemcsak fekszik, hanem felül szex közben, máris más élményt nyújt a könnyed esti galoppozás.

Forrás: Thinkstock