Túl kicsinek találod a melledet? Szerinted túl nagy a hasad vagy a feneked? Mindannyiunknak vannak gátlásai, és legtöbbször teljesen feleslegesen aggódunk ezek miatt. Nem kell többé fejfájásra hivatkoznod, csak találd meg a megfelelő pozitúrát, amiben megfeledkezhetsz a vélt és valós komplexusaidról, és add át magad az érzéki élvezeteknek.

Ha nem tökéletes a combod

Úgy gondolod, hogy nem tökéletes a lábad? Túl vastag a combod? Nem gond, mert a megfelelő pózban ez a kis szépséghiba csábító idomokká változhat. Helyezkedj el kényelmesen az oldaladon, támaszkodj ledéren a könyöködre, és a fent lévő lábadat tedd keresztbe az alsón. Ebben a pózban a kedvesed észre sem fogja venni a narancsbőrödet vagy az erős combodat! Ez a fekvő helyzet ugyanis az arcot, a vállat és a melleket hangsúlyozza.  

Ha nagy a feneked vagy széles a csípőd

Szeretkezés közben legszívesebben eltakarnád a fenekedet? Zavar, hogy széles a csípőd? Erre nem a sötét szoba és a nyakig felhúzott takaró a megoldás. Ha szerinted nagy a popsid, próbáljátok ki a lovagló pózt, ami minden gátlásodat eloszlatja. A párod a hátán fekszik, te pedig az ölében ülsz.  A pozitúra azért is jó, mert nemcsak a szélesebb testrészeidről vagy a narancsbőrről vonja el a figyelmet - a tiédet is -, hanem te irányíthatod a tempót és a behatolást mélységét is, vagyis a te kezedben van a gyeplő.

Forrás: Thinkstock

Ha kicsi a melled

Ha túl kicsinek találod a kebleidet, több lehetőség közül is választhatsz, de a legjobb talán a pasik kedvenc pozitúrája, a kutyapóz. Te térdelőtámaszban foglalsz helyet, a pasid pedig mögéd térdel. Ha így kényelmetlen neked, támaszkodj az alkarodra, ez a partnerednek is jobban tetszik majd. Ebben a pózban a pasi nem láthatja a melledet, de valószínűleg a feneked és hátad izgató látványa épp eléggé feltüzeli majd.

Ha nem lapos a hasad

A has a nők egyik legkényesebb testrésze. Ha lapos, még akkor sem találjuk tökéletesnek, létező és nem létező zsírpárnákat fedezünk fel rajta. A kényelmetlen hurkák leplezésére a legegyszerűbb megoldás a jól ismert misszionárius póz. Ebben a pozitúrában ugyanis a gömbölyödő pocakból is lapos álomhas varázsolható. Te a hátadon fekszel, a kedvesed pedig rajtad, a felhúzott lábad között helyezkedik el, és óvatosan beléd hatol. Sőt, még élvezetesebbé és kényelmesebbé teheted a szexet ebben a pozícióban, ha a csípőd alá egy párnát teszel, mert így a pasid még jobban beléd tud hatolni, és a pocakod még kisebbnek látszik.