Mindenkinek vannak titkolt (vagy nem titkolt) fantáziái, ám a nők most elárulták, hogy milyen helyszínekhez vonzódnak belül. 

Szinte minden embernek vannak fantáziái, csak sokan nem merik őket bevallani. Állítólag a legtöbbször olyan helyszínekről álmodozunk, amelyek romantikusak, koszosak vagy veszélyesek. Egy kutatásból most kiderült, hogy a nők többsége mely 3 helyszínt választanák legszívesebben nemi aktus céljára. 

A Sleepcupid 3000 hölgyet kérdezett ki Amerikából és az Egyesült Királyságból, és a válaszok alapján az alábbi hármas lista született: 

  • A válaszadók többsége szívesen lenne a párja "áldozata" egy koszos elhagyatott lépcsőn, ugyanis a lepukkant környezet feltüzeli a nőket. Véleményük szerint ez azt sugallja, hogy túlságosan ellenállhatatlanok, ezért történik meg az aktus még a legkoszosabb helyeken is. Emellett pedig vadságot és szabadságot is szimbolizál.  
    Sandra Iron: „A pornó nemcsak a sok pénzről szól – megviseli a testet és a lelket egyaránt” pornó szex erotikaForrás: Shutterstock
  • Sokak számára a második helyen romantikus helyszínek vannak, mint például egy naplementés tengerpart vagy egy esküvői szertartást. A nők közül többen is úgy vélik, hogy a különleges, szép helyszín még intimebbé teszi a felek közti viszonyt. 
  • A dobogó legalsó fokán pedig a repülő áll. Ez sem meglepő, főleg ha abból indulunk ki, hogy milyen sok filmben láthatunk szexjelenetet egy repülő mosdójában. A megkérdezettek szerint ez egyfelől veszélyesnek tűnik, másfelől pedig rendkívül izgalmasnak, hiszen könnyedén lebukhatnak szex közben - írta meg a DailyStar