Kelemen Anna nem szomorkodik tovább a nyáron véget ért kapcsolata miatt: visszatért ahhoz, amihez az életben a legjobban ért, ez pedig a szex. 

Egy éve ilyenkor Anna még arról mesélt, hogy milyen érzés mostohaanyának lenni, ugyanis a kedvesének két gyermeke van, akikkel együtt él Vácon. A szexi sztár akkor elárulta, hogy - nem meglepő módon - sokat szokott hisztizni, de ettől függetlenül rengeteget tanul saját magáról az új családi helyzetnek köszönhetően. 

Kelemen Anna újból árulja a testétForrás: rosszlanyok.hu

Nyáron azonban kiderült, hogy a kapcsolat véget ért, és Annácska újból visszatért a fővárosba. Sosem gondoltuk volna, de az egykori nyuszilány szexuális töltetű rajzokat készített, ezzel próbálta elterelni a figyelmét a gyászidőszakról. Ám ehhez friss élményekre volt szüksége, ezért a nyáron bizony belecsapott az élet közepébe. 

És úgy tűnik annyira beleélte magát ebbe a szerepbe, hogy úgy döntött: újból árulni kezdi a testét. Elmondása szerint ugyanis például egy Tinder semmiben sem különbözik a rosszlányok.hu-n található lányoktól. Éppen ezért ugyanakkora eséllyel tud ott párt találni magának, mint bármelyik másik felületen:

"Az is szexpartner-kereső, csak ott nem kap elég tiszteletet az ember. Figyelj, pénzért dugni mindig jó. Az egy grátisz, de ajándékokat is elfogadok férfiaktól. Kaptam én már sok mindent. Ettől a jó szokásomtól nem szeretnék megszabadulni." 

,,Figyelj, pénzért dugni mindig jó"Forrás: rosszlanyok.hu

Arra a kérdésre, hogy mi volt a legértékesebb amit kapott, azt felelte, hogy egy sokkal drágább autó, mint amiben éppen most ül, de azt már elbulizta korábban. 

Azt is megkérdezték, hogy az október 23-án aktivált profilja óta szerzett-e már új "barátokat", amire Anna teljes könnyedséggel így felelt:

"Hogy megdugtak-e? Igen, tegnap és ma is." - írta meg a 24.hu