Vietnamban virágzik a prostitúció, ám illegális, ezért az örömlányok mindent megtesznek, hogy ne kerüljenek rendőrkézre. A 48 éves Dang azonban mindennél bizarabb módszert választott arra, hogy megússza a rendőrségi rajtakapást.

Dang éppen egy klienssel volt együtt egy gyógyfürdő első emeleti szobájában, amikor fura zajokra lett figyelmes. Azonnal kapcsolt, hogy a rendőrök lehetenek azok, és egy pillanat alatt letépte az óvszert a klienséről, és lenyelte, hogy ne legyen ellene bizonyíték - számol be az esetről a Metro

Nos, sok értelme nem volt, egyrészt a kliense mindenről beszámolt, másrészt az óveszer csomagolása a padlón maradt, így egyértelmű volt, hogy a férfival nem teázgatni jöttek össze. Ráadásul a lenyelt gumi miatt kórházba is került, de szerencséje volt, a koton nem akadt el az emésztőrendszerében, sikerült megemésztenie a nagyon nem odavaló dolgot. 

A bizonyíték megsemmisítésével nem tudták megvádolni Dangot, a lenyelt óvszer ugyanis soha nem került elő. Prostitúcióért azonban elítélték őt, a kliensét, és még egy örömlányt a gyógyfürdőből. 

Forrás: Dreamstime