Nagy divat manapság a naptárkészítés. Kiszel Tünde után most egy siófoki anyuka is erre adta a fejét, ám ő kicsit kevesebb ruhában áll modellt fotósa előtt.

Mándity Izabella, kétgyerekes édesanya, aki Siófokon él családjával. Elmondása szerint nagyon sok férfi kérte őt arra, hogy előző szerény példányszámú naptára után  egy újabbal is előálljon, ő pedig beadta a derakát, ugyanis maximálisan elégedett külsejével, főleg így 42 évesen. 

"A rengeteg üzenetre való tekintettel határoztam el: eleget teszek a kéréseknek. A férfiak kíváncsiak az idáig meg nem mutatott erotikus oldalamra is, ezért született meg az erotikus naptár."

Szexi naptár készül a 42 éves édesanyárólForrás: Cser Sultan Károly

"Egyszer már készült rólam egy hasonló, szerény példányszámban, de hiszem, hogy ezúttal bombasztikus mennyiségben überelem a korábbi énemet, és több ezer embernek okozok örömet. Egy folyamatos projekten dolgozunk a fotósommal, Cserfalvi Zoltánnal, és ezúttal egy videót is készítünk a rajongóknak. A falinaptár 12 képe közt egyébként van félmeztelen fotó is, amit büszkén mutatok meg 42 évesen" - mesélte büszkén az édesanya a Borsnak.