Mint kiderült, nem csak a férfiaknak vannak problémáik a nemi szervükkel. Bizony sok esetben a nők sem tartják magukat szépnek, nem elégedettek magukkal odalent. 

Te már kérdezted azt magadtól, hogy vajon normális-e, ahogy az intim testrészed fest? Ha igen, akkor határozottan nem vagy egyedül. Sőt, nagyon sok nőnek vannak esztétikai problémái a nemi szervükkel. Az American Society of Plastic Surgeons adatai szerint jóval több nő elégedetlen magával (36 %-uk), mint azt elsőre gondoltuk volna. 

Nem szabad, hogy a szexfilmek befolyásolják a magunkról kialakított képetForrás: Dreamstime

Viszont egy friss kutatás rámutatott arra is, hogy erről sok esetben a pornófilmek tehetnek. Hiszen azokban szinte csak Barbie-baba típusú, teljesen csupasz, napbarnított, apró ajkakkal rendelkező nemi szerveket látunk. Ettől pedig a "hétköznapi nők" szorongani kezdenek.

Pedig egy szakember elmondta: mivel nincs két egyforma női nemi szerv a világon, ezért olyan sincs, hogy normális, vagy nem normális. Természetesen, vannak orvosilag problémásnak ítélt, kirívó esetek, de az összes többi tekintetében csak a hülyeségről van szó, aminek nem szabad bedőlni - írta meg a DailyStar