Mindannyian féltjük a kapcsolatunkat, az őszinteséget és az intim varázslatot az életünkben. De azért nem árt nyitott szemmel járni, nehogy bolondot csináljanak belőlünk. 

Sajnos sosem lehetünk biztosak abban, hogy életünk szerelme mikor fog félrelépni, hiszen azt sosem tudhatjuk, hogy a másik fél hogyan éli meg a párkapcsolatunkat és milyen gondolatok zajlanak a fejében. 

Így arra sincs aranyszabály, hogy minden nő ugyanazt hazudja, mikor éppen megcsalni készül. Viszont vannak olyan könnyen bevethető, és igaznak tűnő trükkök, amelyeket szeretnek gyakran elsütni a hölgyek. 

ezeket hazudják leggyakrabban a hűtlenkedő nőkForrás: Thinkstock

Most pedig egy szexpartner kereső oldal kutatásából kiderült, hogy miket mondanak leggyakrabban a csajok, ha palástolni szeretnék az őszintétlenségüket:

"Találkozom a barátnőimmel" - sokan meg is kérik valamelyik barátjukat, hogy falazzanak neki. 

"Túlóráznom kell." 

"Vásárolni megyek." 

"Edzeni megyek."

A megkérdezettek 50%-a ezeket szokta cserélgetni, és időnként felvesz néhány újat a listára, hogy az otthon ülő pasi nehogy véletlenül kiszagolja a hazugságot. A résztvevők jelentős százaláka abban is hisz, hogy amiről a másik nem tud, az nem fáj neki. Éppen ezért törekszenek arra, hogy soha ne bukjanak le.