A pasik ezúttal nem bízták a véletlenre: elárulták, hogy mi tenné őket boldoggá szexualitás terén. 

Mióta világ a világ, mindenki erre a kérdésre keresi a választ: vajon mire vágynak a nők a férfiaktól? És vajon a férfiak mire vágynak a nőktől? Ezúttal most arra derült fény, hogy a pasik mit szeretnének igazán a párkapcsolatukban, ha a szexuális életükről van szó.

Légy te is kezdeményező 

Sok pasi úgy érzi, hogy a szexuális élet irányítása kizárólag az ő feladatuk. Nekik kell mindig kezdeményezni, "befűzni" és felfűteni a párjukat a szenvedélyes együttléthez, pedig ők is nagyon igényelnék, hogy a szerlemük olykor felperzselje őket. 

Kiderült mit szeretnének leginkább a pasikForrás: Thinkstock

Csábítsd el újra és újraBármennyire is úgy tűnik, hogy a pasik nem látják vagy nem figyelnek a részletekre, ez nem igaz. Igenis észreveszi a pasid, ha veszel egy új, dögös fehérneműt, hiszen pontosan tudja, hogy azt tulajdonképpen nem magadnak választottad. Ebből kiderül, hogy még mindig szeretnéd lenyűgözni, ami igencsak erősíti az önbizalmát. 

Mondd el, mire vágysz az ágyban

Sok kapcsolatban azért nem működik jól a szex, mert a felek nem mernek beszélni a vágyaikról, éppen ezért a másik szinte vaktában lövöldözik annak reményében, hogy szerencsével jár. Viszont ha nem merünk beszélni a gondolatainkról, akkor soha nem is lesz jó a szex, így ezt az ördögi kört valahol meg kell szakítani. A férfiak szerint azonban a legtöbb nő nehezen nyit ilyen téren, ami megnehezíti a dolgukat - írta meg a Women'sHealth.