Döbbenetes dolgot állít egy fiatal férfi: elgondolkodott azon, hogy talán a nők nem is képesek az orgazmusra. 

Egy Kyle nevű férfi tett közzé a Twitter oldalán egy olyan elméleti kifejtést, amely szerint a nők talán nem is képesek a gyönyör átélésére:

"A nők valóban képesek orgazmusra? 

Hiszen, nincsen rá olyan egyértelmű és nyilvánvaló fiziológiai magyarázat, mint a pasik esetében. Egy dolog azonban biztos: mindenki azt mantrázza a nőkbe, hogy élvezniük KELL. És talán ez csak egy mítosz? Mert ez magyarázná, hogy miért kielégületlen szexuálisan sok nő. Könnyen lehet, hogy ők is valami hasonlóan meghatározó pillanatra vágynak, mint a férfiak. De mi van, ha a nők szexuális érzékelése teljesen más, mint a pasiké? Tovább fogom tanulmányozni a témát."

A posztja komoly felháborodást keltett a neten, többen is megtámadták a férfi feltételezését. Az egyik kommentelő a női orgazmusnak ugyanúgy vannak külső jelei, amelyek bizonyítóerejűek, és nem összetéveszthetőek semmivel. Éppen ezért azt tanácsolja Kyle-nak, hogy küldjön egy-egy csokor virágot minden korábbi partnerének.

Más vélemény szerint pedig annyiról van szó, hogy Kyle képtelen csúcsra juttatni a hölgyeket, és ezért próbál más magyarázatot találni a saját sikertelenségére - írta meg a DailyDot