Kiderült, melyek azok a szexpózok, amelyeket a csajok titokban kifejezetten utálnak. 

1200 nőt kérdeztek ki a szexuális szokásaikkal kapcsolatban, és kiderült: amit a pasik kedvenc szexpózoknak hisznek, azt a nők valójában kifejezetten utálják. Íme a top 3, a legkevésbé népszerű pózok közül:

KutyapózNagy-Britannia legkedveltebb pózává választották, de valószínűleg a férfiak köréből érkező pozitív válaszok billentették át a mérleg nyelvét. Sok nő szerint ugyanis ez a pozíció rendkívül rideg, sokkal inkább a pornófilmekhez hasonlít, hiányzik belőle az intimitás és a meghittség. 

Lovagló 

Szintén nagy kedvenc, és a vélemények többsége szerint a csajok számára is kedvező, hiszen így könnyebben csúcsra juthatnak. Ezt ők sem tagadják, de még ennek ellenére sem szeretik. A többség bevallása szerint ugyanis a lovagló póz dominanciára "kényszeríti" őket, ami felboríthatja az egészséges szexuális egyensúlyt. Ráadásul többen is azt mesélték, hogy nincs elég önbizalmuk az irányításhoz. 

Ezeket a pózokat a nők valójában nem is szeretikForrás: Shutterstock

Fordított lovagló

Mondhatnánk egyszerűen, hogy ami szemből nem volt szimpatikus, az háttal mitől lenne az? De valójában ennél jóval mélyebb indokai voltak a megkérdezett hölgyeknek. Elmondásuk szerint a fordított elhelyezkedés miatt sokkal fárasztóbb a szex a számukra, ráadásul ebből az irányból a pénisz is sok esetben más szöget vesz fel, ami nem feltétlen kellemes. 

És természetesen, sokan megint az önbizalomhiányt hozták fel, hiszen ebben a helyzetben tulajdonképpen a női fenékre nyílik tökéletes rálátás, ám a hölgyek közül sokan nincsenek megelégedve a hátsó idomukkal - írta meg a DailyStar