Thuróczy Szabolcs műsorvezetésével a Spektrumon látható Tabukról Tabuk nélkül című sorozat a pénteki adásában többek között a swinger klubok titokzatos világába kalauzolta el a nézőket. Kiderült, van, aki a létezésükről sem tud, de olyanok is akadnak, akik csak városi legendának tartják az ilyen helyekről szóló mendemondákat.

Botond és Vanda - 10 éve egy pár - kamerák előtt - tudomásuk szerint - első magyar párként vállalták kamerák előtt a swingert, mint életformát. Elárulták, egy hétvégén hazánkban is több mint ezer ilyen szexbuli van, de Amerikában 40-50 éves hagyománya van a párcserés szexnek. Botondék elmondták, a swinger nem arra való, hogy egy rossz kapcsolatot megjavítson, hanem, hogy egy jól működőt még jobbá tegyen, és minden swinger-alkalom után más szintre lép a kapcsolatuk. Azt is hangsúlyozták, hogy az ápoltság és higiénia kiemelten fontos egy ilyen erotikus partin. 

"Ide a helyben fogyasztós szexért jár az ember, nem az elvitelesért"
A swingerkedés nemcsak egy hobbi vagy szokás, hanem egy életstílus, legalábbis azok szerint biztosan, akik ezt űzik. Az alapszabályokat persze mindenféleképpen le kell fektetni, mielőtt a résztvevők egymást fektetik le. Korábbi cikkünket a témában itt olvashatod.