Egy jól kereső férfiprostituált elárulta, hogy mire vágynak tőle leginkább a nők. 

A 28 éves Ryan 2 évvel ezelőtt kezdett bele az ősi szakmába, és mostanra már több, mint 1700 ügyféllel volt együtt. Ausztráliában ő a vezető férfi prostituált, egyre nagyobb hírnévre tesz szert az errefelé ismerős berkeken belül. 

Most pedig elmesélte, hogy mit akarnak igazán a nők: nyilván nincs két egyforma nő, mindenki mástól boldog és mindenkinek másra van szüksége. Viszont Ryan szerint vannak közös vonások bennük, például az, hogy nem önzőek az ágyban, még akkor sem, ha ők fizetnek bizonyos szolgáltatásokért. Ugyanolyan odaadóak általában, mintha valódi párként szexelnének.

Az odaadást és az örömöt imádják a nők legjobban RyanbenForrás: Thinkstock

"A nők többsége azt mondja rólam, hogy láthaóan örömmel teszem, amit teszek. És érezhetően szeretném lenyűgözni az aktuális partnerem, illetve azt akarom, hogy ugyanolyan jó érzéssel legyen tele a szíve, mint az enyém. És ebben igazuk is van" - mondta Ryan, aki szerint ez az oka annak, hogy ő a legsikeresebb férfi prostituált.

Azt is elárulta, hogy a hölgyek szívesen töltenek együtt időt vele, mielőtt bevonulnának a hálószobába. Egy kávézás, esetleg egy közös főzés képes megteremteni azt a légkört, amire a nők vágynak. Ebben is eltérnek a férfiaktól.