A prostitúció nem csupán az, amit mindannyian értünk alatta. A valódi pénzen vett aktusok mellett egy re népszerűbb a szexipar virtuális ága, amelyben nagyon sok magyar lány is dolgozik. Hazánkban körülbelül harminc chatszex-stúdió működik, és a felvétel is egészen más alapon dől el, mint a pornóiparban, így akár nyugdíjas korúakat és molettebb lányokat is találhat az erre vágyakozó. 

A webkamerás prostítúcióról a ripost számol be. A lap arról ír, hogy a legtöbben azért szeretik ezt a fajta erotikus munkát, mert a vendégek nem érintik meg őket, nincsenek kitéve erőszakoskodásnak, és a lányok kiléte soha nem derül ki. A chatmodell ugyanis már az első körben meghatározhatja, melyik országból ne legyen elérhető, így itthonról kevés hazai lányt (vagy fiút) kukkolhatunk. 

Forrás: Instagram/jaymejonesx

Hogy lesz ebből pénz? A legtöbb modell otthonról dolgozik, a honlapnak leadott jutalékán kívül minden bevétel az övé lesz. Mindössze egy nagy felbontású kamera, számítógép és szélessávú internet szükséges a munkához, persze az sem árt, ha igényes környezetben "várja" az illető a klienst. 

Érdekesség, hogy a chatmodellek szerint a hogy a legtöbb vendég nem kizárólag arra kíváncsi, ahogy a modell kényezteti magát, inkább különösebb fétiseiket szeretnék kielégíteni. 

Forrás: Thinkstock

Miért szeretik jobban, mint a pornót? A kliens itt nem csupán passzív befogadója a korábban felvett erotikus tartalomnak, hanem  itt ők irányíthatják az eseményeket: chaten megírják a kívánságaikat, és a lányok aszerint kényeztetik magukat vagy netán egymást: a leszbikus show-k például különösen népszerűek. 

"Webkamerával a legbiztonságosabb a szex" (18+)
A Life.hu cikkét a webkamerás szexről itt olvashatod.