Elképesztő szexüzeneteikről vallottak a pasik: ilyen arcpirító sorokat kaptak a barátnőiktől. 

Néhány pasi vállalta, hogy elárulja élete legbizarrabb erotikus tartalmú üzenetét, amit valaha kapott. Mint kiderült, időnként a csajoknak sem kell messzire menniük egy kis nyers szexuális mocskolódásért. Némelyik férfi azt mesélte, hogy hirtelen köpni nyelni sem tudott az üzenet láttán. 

Hiszen ahhoz vagyunk szokva, hogy a nők a finomak, a visszafogottak, és a férfiak az állatias ösztönökkel megáldott ragadozók, akik meghódítják a törékeny női testet és lelket. Ám ezek alapján ez az elmét is megdőlni látszik: 

Így kell felcsigázni néhány sorral a pasikatForrás: Thinkstock

"Addig kényeztess, míg olyan hangosan nem sikítok, hogy be kelljen fognod a számat" 

"Azt akarom, hogy mártsd belém magad, és ejts teherbe. ( ez természetesen nem sokkal később meg is történt)"

"Annyira benedvesedtem, hogy lecsúszok a bőrkanapéról" 

"Küldött egy 5 perces hangfelvételt, amelyben magához nyúlt, majd eljuttatta magát a csúcsra. Eközben pedig elmondta franciául, hogy mit tenne velem, ha ott lennék. Ezzel akarta bizonyítani, hogy pengén vágja a francia nyelvet. Még életemben nem hallottam hasonlót, totál ledöbbentem."

"Alig várom, hogy a számba vegyem a csodálatos péniszed." - írta meg a Cosmopolitan

Tippek, hogy mikropénisszel is kielégítsd partnered (18+)
A férfiak mindig sokat foglalkoznak a méreteikkel, nagyon kevés olyan fickó van, aki elégedett a legbecsesebb testrészével. A legtöbben ok nélkül aggódnak, hiszen az átlagos méret körül, vagy a fölött vannak, nekik mégis vannak kétségeik. A mikropénisszel rendelkező férfiak esete más kérdés, hiszen az ő szerszámuk tényleg sokkal kisebb, de nekik sem kell nagyon izgulniuk, hiszen a nők orgazmusa nem a behatolásnál kezdődik és végződik! Olvass tovább itt...