Bizony olykor nehéz az ösztönöknek megálljt parancsolni: ez történik akkor, ha éppen nem sikerül fékezni magad. 

Az orgazmus a világ egyik legintenzívebb érzése, ami elől igen nehéz kitérni. Ami viszont még nehezebb: úgy tenni, mintha nem történt volna meg, hiszen elég látványos jelei vannak. Ezek a fiatalok azonban vállalták, hogy elmeséljék a legkellemetlenebb erotikus élményüket: 

"Gimis koromban minden lehetséges módon próbáltam rávenni a barátnőmet, hogy szexeljünk, de ő határozottan elutasította a dolgot. Egy nap aztán meguntam, és felkerestem egy escort lányt, hogy segítsen rajtam. Ám a találkozót meg sem ejtettük, ugyanis olyan felhevült állapotban voltam, hogy már attól elélveztem, hogy telefonon beszéltünk."

Olykor ott kap el a gyönyör, ahonnan a legkevésbé várnádForrás: Thinkstock

"Nem is értem, hogy tehettem ilyet, nem szoktam vele dicsekedni. Unatkozva ücsörögtem a kocsi hátsó ülésén, elől a pasim és az apja beszélgettek. Egyszer csak arra gondoltam, hogy mi lenne, ha magamhoz nyúlnék? Meg is tettem, ők pedig észre sem vették, hogy többször is orgazmusom volt."

"Egyik este átjöttek a haverjaim videojátékozni, de én titokban megnyitottam a gépemen egy kis pornót. Arra viszont nem számítottam, hogy a nézelődés hatására ennyire beindulok. Ki kellett menekülnöm a mosdóba, nehogy a szemük láttára élvezzek bele a gatyámba"

Volt olyan is, aki nem tudott parancsolni a fantáziájánakForrás: Thinkstock

"Kérlelt a húgom, hogy üljek fel vele a Spongya Bobos gyermek hullámvasútra, én pedig igent mondtam. Azzal azonban nem számoltam, hogy az ülés lábam közé eső része ilyen kellemesen fog vibrálni. Maradnom kellett még egy körre, annyira élveztem "a hullámvasutat." - írta meg a Cosmpolitan.