Döbbenetes hír terjeng az egyik amerikai masszázsszalonról: állítólag molesztálják a vendégeiket. 

Közel 200 nő tett feljelentést az amerikai Massage Envy masszázsszolgáltató üzletlánccal szemben, ugyanis a vendégek állítják, hogy az alkalmazottak szexuálisan zaklatták őket. A Massage Envy az Egyesült Államokban több üzlettel is rendelkezik, és állítólag számtalan szalonra érkezett panasz. 

Eljárás indult a zaklató alkalmazottak miatt, de a vállalat állítja: nem tartozik felelősséggel az alkalmazottak miattForrás: Dreamstime

A nők beszámolói szerint a masszőrök nem megfelelően viselkednek velük, sőt, sok esetben szexuális zaklatásra is volt példa. A vádak szerint a szakemberek a hölgyek intim testrészeit fogdosták, és hiába fordultak az üzletvezetökhöz a vállalat azt reagálta: ez nem az ő hatáskörükbe tartozó probléma. 

A Massage Envy a feljelentések kapcsán is megszólalt, ám túl nagy jelentőséget nem tulajdonítottak a z eseményeknek. Azt állítják, hogy nem tartoznak felelősséggel az alkalmazottaik iránt, de ettől függetlenül kivizsgálják az ügyet. - írta meg a New York Post

Szexuális zaklatás a munkahelyen – Ismerd fel a zaklatót!
2017.10.16. 19:39
A munkahelyünkön számos elvárásnak kell megfelelnünk; a munkatársakkal és a főnökünkkel szemben egyaránt. A Harvey Weinstein-ügy kapcsán előtérbe került a munkahelyi szexuális zaklatás. Ezeket azonban gyakran maguk az érintettek sem kezelik olyan komolysággal, mint amilyennel kellene. Akaratlanul is alapot szolgáltatva ezzel a zaklató felbátorodásának. Miként ismerhető fel a szexuális zaklatás a munkahelyen, mit tehetsz ellene? Ezekre keressük a választ.