Vannak helyzetek, amikor az ember nem szívesen parancsol megálljt az ösztöneinek, bár ez időnként eléggé kockázatos is lehet. Ezek a párok például lebuktak, és nem minden esetben úszták meg egy kis ejnye-bejnyével a dolgot. 

Orális szex a repülőn

A 48 éves nő, és a 28 éves pasi úgy gondolták, hogy jó ötlet orális szexbe kezdeni egy repülőn. Ráadásul mindezt az üléseikben maradva próbálták véghez vinni, még a mosdóba sem mentek ki. Nem meglepő módon rajtakapták őket. 

A történetben külön furcsaság, hogy nem is ismerték egymást, de a kölcsönös szimpátiát elegendőnek tartották ahhoz, hogy azonnal elmélyítsék a kapcsolatukat. Letartóztatták őket. 

A repülőn történt orális kényeztetésért nagy árat kell fizetni...Forrás: Thinkstock

Pizzéria 

Egy brit szerelmes pár ételt rendelt egy helyi pizzériában, ám amíg várták a rendelésüket, gyorsan egymásnak estek a pultnál. Az esetet a pizzéria kamerája rögzítette, és nem meglepő módon felelniük kellett a cselekedeteikért. Börtönbüntetést nem kaptak, viszont 12 hónapnyi közmunkára ítélték őket. 

Könyvtár 

Egy pár nem csak sportot űzött a nyilvános helyeken történő szexből, hanem videóra is rögzítették az aktusaikat. Egyszer egy könyvtárban estek egymásnak, de lebuktak, és a kiérkező rendőrök azt is kiderítették, hogy saját PornHub csatornát üzemeltettek, ahová feltöltötték a rögzített videókat. A nyilvános lebukás azonban véget vetett a karrierjüknek. 

Az egyik pár például videóra is vette a nyilvános helyen történt szexjeleneteketForrás: Shutterstock

Mobil vécé

Azt gondolnánk, hogy egy mobil toalett mindenkiből egy pillanat alatt kiöl minden vágyat, hiszen a higiéniában igencsak hiányt szenvedő mellékhelyiségben a többség nem szívesen vetné le a ruháját. Arról nem is beszélve, hogy ezek a vécék sok esetben nem túl stabilak, így az is megtörténhet, hogy felborulnak vele, ami aztán végképp kellemetlen. 

Egy pár azonban mégis vállalta a kockázatot, ugyanis rajtakapták őket egy szórakozóhely mosdójában, ezért kimentek a kültéri mobil vécébe, és ott folytatták a félbemaradt légyottot. - írta meg a MensHealth