A Whisper nevű alkalmazás arra szolgál, hogy a felhasználók elmeséljék legkínosabb élményeiket vagy olyan gondolataikat, amiket addig kimondani sem mertek. A különböző topicok között megtalálhatjuk a kellemetlen egyéjszakás kalandok témakört is, amelyben elképesztőbbnél elképesztőbb sztorikat olvashatunk. Íme, néhány közülük!

Asztalon hagyott óvszer

"Reggel arra ébredtem, hogy megérkezett a szerelő, akit néhány napja hívtam. Kibotorkáltam, bevezettem a konyhába, ahol az első pillantása az asztalra esett, ahol ott maradt az előző éjszaka használt óvszer... Nagyon kínos volt."

Elvitte a párnát

"Együtt voltam egy lánnyal, majd amikor reggel felébredtem, észrevettem, hogy ő eltűnt. Ez nem is lenne akkora baj, de aztán rájöttem, hogy a kedvenc párnámat is magammal vitte."

Bosszú

"A srác az egyéjszakás kalandunk után nálam hagyta a táskáját. Hogy el tudjam érni, elővettem a telefonját és megnéztem a Facebookját. Akkor derült ki, hogy barátnője van... Bosszúból bevittem hát a táskáját a barátnője munkahelyére."

Nem ritkák a kínos egyéjszakás kalandok...Forrás: Thinkstock

Mint egy kismacska?!

"Reggel arra ébredtem, hogy a srác, akivel az éjszakát töltöttem, nyomkodja a mellemet. Ránéztem és megkérdeztem, hogy ezt miért csinálja. Azt mondta, csak úgy csinál, mint egy kismacska... Életem legkínosabb élménye volt ez a srác."

Még ő kért bocsánatot...

"Sokat ittunk, majd összejöttünk, de hajnalban rám jött a hányinger, odahánytam az ágya mellé, amíg ő aludt... Olyan kellemetlenül éreztem magamat, hogy gyorsan eljöttem onnan. Utána írt nekem egy bocsánatkérő smst, hogy nagyon sajnálja, hogy olyan sokat ivott és éjszaka odahányt az ágy mellé... Nem jött rá, hogy én voltam, nem ő."

Azóta sem ment haza

"Két napja együtt voltam egy lánnyal. Azt gondoltam, egyéjszakás kaland lesz, de nem akar hazamenni... Azóta is itt van nálam. Ami pedig még ennél is kellemetlenebb, azóta sem tudom, hogy hívják..."