Nem véletlenül mondják, hogy a szerelem elveszi az ember eszét, és tönkreteszi az ítélőképességet is...

Mint minden fiatal életében, a 22 éves Maison Vallance-nál is elérkezett az első nagy szerelem ideje. Nemrég ugyanis megismerkedett a gyönyörű szőkességgel, Meghannel. A dolog hamar komolyra fordult, Maison be is mutatta a lányt a családjának, és szerencsére kölcsönösen kedvelik egymást. 

A boldogságuk páratlan, amiről Vallance a közösségi oldalát követő embereket is rendszeresen tájékoztat. Nemrég például feltöltött egy fotót, de utólag belegondolva, bárcsak ne tette volna. 

Maison édesanyja ugyanis felhívta a fiát, hogy keresse elő a számára az egyik pólóját, amin látszik a vezetékneve. A fiú teljesítette is a kérést, majd a keresett pólót lefotózta, de természetesen úgy, hogy Meghan is látszódjon a képen. 

Ezt pedig elküldte az édesanyjának, illetve feltöltötte a Twitter oldalára is. A követők azonban kiszúrták az ágytámla felett lógó köteleket, amelyek egyértelműen egy korábbi kikötözős játék kellékei. Az anyukának vagy nem tűnt fel, vagy nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni a fiatalokat, mindenesetre nem tette szóvá. 

Bár ha van egy kis szerencséje, akkor az édesanya nem nyitotta meg az üzenet előnézetéből a képet. Így ugyanis nem látszik a kötél.Forrás: Maison Vallance

A netezők azonban azóta is ezen viccelődnek, ami bizonyára kellően kínos a szerelmeseknek. - írta meg a DailyMail

Kínos egyéjszakás kalandok (18+)
A Whisper nevű alkalmazás arra szolgál, hogy a felhasználók elmeséljék legkínosabb élményeiket vagy olyan gondolataikat, amiket addig kimondani sem mertek. A különböző topicok között megtalálhatjuk a kellemetlen egyéjszakás kalandok témakört is, amelyben elképesztőbbnél elképesztőbb sztorikat olvashatunk. Íme, néhány közülük!