A jóból is megárt a sok, de az is ártalmas lehet, ha nem kapjuk meg amire szükségünk van: ezt kell tenni, ha túl rövid a szex. 

A nagy számok törvénye alapján kijelenthető, hogy a férfiak sokkal hamarabb eljutnak a csúcsra, mint a nők, ami azt jelenti, hogy sok esetben a nők "lecsúsznak" az orgazmus lehetőségéről, hiszen nem mindenki olyan lelkiismeretes, hogy azután is törődjön a párja igényeivel, miután ő maga már túl van az élvezkedésen. 

Így lehet még hosszabb az együttlét a pároddalForrás: Thinkstock

Egy kutatás kimutatta már korábban, hogy a pasiknak átlagosan 5 perc kell az orgazmushoz, míg a nőknek 18. Nem véletlen, hogy a csajok 80%-a azt kérné a jó tündértől, hogy a pasik bírják tovább az ágyban. 

Van egy csomó technika, amivel késleltetni lehet a magömlést, de nemrég piacra dobtak egy sprayt is, amivel még hatékonyabban parancsolhatsz megálljt az érzékeidnek. A spray bizonyítottan növeli a férfiak állóképességét, vagyis nagy százalékkal növeli annak a lehetőségét is, hogy a hölgyek - a pasikkal együtt - eljuthassanak a csúcsra.  írta meg a DailyStar

3 egyszerű szextrükk a hosszan tartó erekcióért (18+)
A férfi önbecsülése sokat csorbulhat, ha úgy látja, nem ő a legnagyobb szexisten az ágyban. Ha úgy érzed, hogy az együttléteitek kissé ellaposodtak, adunk pár tippet, mellyel percek alatt sorozatos kielégülést érhetsz el a partnerednél. Olvass tovább itt...