A szexrobotok egyre népszerűbbek, és egyre inkább hasonlítanak a valódi emberekre, illetve leginkább a nőkre. A csúcsverzó jelenleg Smantha, aki képes az orgazmusra, ráadásul beszélgetni is lehet vele. 

Hatalmas forradalom zajlott az elmúlt években a szexuális játékszerek piacán, a guminők után megjelentek a szexrobotok. Ezek a "játékszerek" szinte teljesen úgy néznek ki, mint az igazi nők, és a folyamatos fejlesztések következtében a robotok lassan már nem csak külsőleg hasonlítanak a gyengébbik nemre. A szexrobotok csúcsát jelenti most Samantha, aki nem egyszerű bábu, mesterséges intelligenciával is rendelkezik, ráadásul az orgazmus elérésére is képes. 

Samantha nem csak szexre képesForrás: NORTHFOTO

A robotot Dr. Sergi Santos tervezete és fejlesztette, de mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ilyen szeretőt szeretne. Átszámítva több mint 1 millió forintba kerül a baba, ezért cserébe azonban teljesen személyre lehet szabni. Kiválasztható a hajszín, a mellméret és még az is, hogy milyen információkat tápláljanak belé, így az érdeklődési köreinkről a robottal is elbeszélgethetünk. 

Samantha szőkében is kaphatóForrás: NORTHFOTO