A férfiak mérete számukra egy központi kérdés, és sok problémát okoz nekik, ha nincsenek megelégedve hímtagjuk nagyságával. Pedig nem ez a férfiasságuk mércéje, és mint kiderült, a jó szex sem a méretnél kezdődik. Az együttlét mikropénisszel is lehet olyan jó, ha nem jobb!

Központi kérdés a legtöbb férfinál, hogy mekkora a szerszáma, főleg akkor, ha nem tartja elég nagynak. Sok problémát okoz ez az erősebbik nemnek, de mit szóljanak azok, akiknek tényleg kicsi van? A mikropénisszel rendelkezők elvileg hátrányból indulnak, ami a szexuális életet illeti, de csak elvileg. Valójában lehet olyan jó, ha nem sokkal jobb az együttlét kis hímtaggal is!

Mikropénisszel is lehet jó a szex, sőt!Forrás: Dreamstime

A probléma ott kezdődik, hogy sok férfi számára a szex egyenlő a behatolással, minden más csak időpocsékolás. Pedig a konkrét aktus is csak egy apró része annak a nagy egésznek, amit jó szexnek hívunk. Ezért rúghatnak sokkal inkább labdába a kis szerszámmal rendelkezők, mert ők nem kényelmesedhetnek el: nem ugorhatják át az előjátékot, kénytelenek kísérletezni, így egy sokkal izgalmasabb, vágyakkal és csúcsokkal telibb világ nyílik ki előttük, amiért a partnerük sokkal, de sokkal hálásabb lesz, mint egy átlagos méretű szerszámért. Főleg azért, mert a puszta behatolás a legtöbb nőnek nem okoz örömet, a férfiak pedig hajlamosak ellustulni, és lerövidíteni vagy kihagyni a körítést. Elizabeth McGrath szexuálterapeuta is ezen a véleményen van, szerinte a mikropénisz segít, hogy az emberek kihozzák a legtöbbet a szexuális életükből. A péniszt sem csak behatolásra lehet használni, izgatásra is alkalmas, ráadásul szexuális játékszerek sorát is bevezetheti a pár. Ez pedig nem helyettesítés, hanem egy sokkal izgalmasabb világ kapuja!

"Nem könnyű magamról kispöcsűként beszélni" - Hány centin múlik a boldogság?


A mai túlszexualizált világban a férfiak jelentős része komolyan aggódik amiatt, hogy a pénisze kisebb, mint amilyennek lennie kellene, és nem képes kielégíteni a partnerét. Bár a kutatások szerint még a jól felruházottak is gyakran szégyellik a hímvesszőjüket, sokan vannak olyanok, akiknél a péniszmérettel való elégedetlenség mögött nem egy irreális testképideál áll, hanem a realitás nyugszik. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!