Nemcsak a férfiak álmodoznak a szexről, a nőknek is megvannak a maguk mocskos fantáziáik. Íme, a hölgyek legvadabb álmai.

Egy friss kutatásban arról faggatták a hölgyeket, hogy milyen szexuális álmokat dédelgetnek. Kiderült, hogy nem kevésbé mocskosakat, mint a férfiak. Íme, a legvadabb fantáziák.
1. Elég az uncsi ágybólEgy friss kutatás szerint a megkérdezett nők többsége (82%) fantáziál arról, hogy valamilyen szokatlan helyen történjen az intim együttlét, mondjuk egy irodában, vagy nyilvános helyen.
2. ErőviszonyokA következő legnépszerűbb szexuális fantázia a dominanciáról szól: a nők 65 százaléka arra vágyik, hogy ő legyen az alárendelt a hálószobában.
3. Sok jó ember...A hölgyek több mint fele (56,5%) álmodozott már orgiáról. Meglepő módon arra is nyitottak, hogy a nők és a férfiak is többen legyenek.

Erre élvezkednek titokban a nőkForrás: Thinkstock


4. Erős kötelékA nők 52 százaléka szokott arról ábrándozni, hogy a partnerük kikötözi őket szex közben. Izgatja őket az az ötlet, hogy a partnerükben ilyen szinten megbízzanak, és hogy így nyerjenek kielégülést.
5. Egy kedves idegenA megkérdezett hölgyek 49 százaléka fantáziált már arról, hogy egy teljesen idegennel kerül intim közelségbe.
6. FelülkerekedésMíg a legtöbb nő arról álmodozik, hogy ők legyenek az alárendeltek, 42 százalék arra is nyitott, hogy inkább az irányító szerepét töltse be.
7. CsajbuliA lányok 42 százalékát nagyon izgatja az a gondolat, hogy kukkolók legyenek, és meglessék, hogyan is élvezi egymás társaságát két hölgy!