Hazánkat is elérte a szexbabaláz: megnyílik Budapest első szexbabákkal üzemelő bordélyháza.

Korábban már beszámoltunk egy német bordélyházról, ahol az emberek szexbabákkal élhetik ki az erotikus vágyaikat. Az üzemeltető egy 29 éves nő, akinek régóta dédelgetett álma volt a dolog, de eretileg igazi nőkkel szeretett volna bordélyházat nyitni. 

Ezt a szőke babát Gingernek hívjákForrás: Adultdoll

Most azonban Budapesten is megnyílik az első ilyen hely, ahol több baba is várja majd a látogatókat: szexi titkárnő, bevállalós ápolónő, ázsiai diáklány és fehérneműs szexbomba is van a palettán. 

A babákkal való időtöltéshez telefonon kell bejelentkezni, és ekkor kell kiválasztani azt is, hogy melyik "nőt" szeretné a kedves kuncsaft. Az is szabadon választható, hogy milyen ruhában, illetve milyen pózban várja a megrendelőt az érkezéskor. A testnyílásaik vákuummal működnek, a testük fűthető, és hangok kiadására is képesek. 

A cég vezetője elárulta, hogy miért döntött a szexbabás bordélyház mellett: akkor gondolkodott el komolyabban, mikor megtudta, hogy Bécsben is van már egy hasonló.

Ez pedig a Yoko nevet kaptaForrás: Adultdoll

"Teljesen megdöbbentem, amikor az erről szóló cikkből kiderült, hogy a robotbaba órarendje napokra előre be van táblázva, teljesen foglalt. Üzleti szempontból talán ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy kell ilyen hely Budapestre is" - mondta a Ripostnak