Cicciolina egyáltalán nem bánja a múltját sőt, szívesen büszkélkedik is a letűnt időkkel. Nemrég megmutatta például egy korábbi címlapját, melyen éppen a bugyijától készül megszabadulni.

Cicciolina nem kéri ki magának, ha a pornós múltjáról kérdezik, hiszen ez az, amivel ő foglalkozott élete egy részében. Staller Ilona nagyon szívesen emlékszik vissza azokra az időkre, amikor az erotika szőtte át az életét, és nem csak magában nosztalgiázik, egy-egy régi fotóval megörvendezteti a rajongóit is.

Cicciolina szexi képet posztolttv2

Nemrég például egy évekkel ezelőtti címlapfotóját tette közzé Instagram-oldalán, ami nagyon vadra sikerült. Cicciolina még fiatalon, felülről meztelenül látható a képen, és éppen abban a pillanatban örökítették meg, amikor megszabadulna bugyijától. Így a szeméremdombját is kivillantja a felnőttfilmes. A követői persze nagyon értékelték ezt a kis visszatekintést!

Cicciolina Ilona Staller (@cicciolina_official) által megosztott bejegyzés,

Cicciolina és a ló: a 66 éves díva elárulta, mi történt azon a forgatáson


Cicciolina tegnap tiszta vizet öntött a pohárba a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, ahol elárulta, milyen kapcsolatba került annak idején azzal a bizonyos lóval... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!