Míg a szexről egyre többet beszélnek az emberek, a maszturbálás - főleg, ha nő végzi -, még mindig tabu. Kathy azonban úgy döntött, hogy nem csak kipróbálja egy hétig önmaga kényeztetését, de meg is osztja a tapasztalatait. Házas anyaként ilyen hatással volt az életére, hogy egy hétig a saját gyönyörével foglalkozott.

Friss házasként Kathynek semmi problémája nem volt a szexuális életével: rendszeres és tüzes volt, de a gyerekek születése után eltűnt a vágy, főleg az övé. Amikor rájött, hogy a libidója már nem a régi, úgy döntött, tesz valamit: újra rátalál a gyönyörre. Ezen az úton azonban először egyedül indult el, a férje nélkül. Azt szerette volna, ha tényleg visszatalál újra a vágyra, az meglepetés legyen. Bele is fogott, tapasztalatait pedig mindenkivel megosztotta.

Ezt eredményezte egy heti maszturbálás - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock1. Vasárnapi kényeztetés
Ha nagy a család, nehéz olyan pillanatot találni, amikor az ember egyedül van. Kathy ezért elküldte férjét és gyerekeit kikapcsolódni, így már semmi nem állt közé és teste közé. Kicsit idegenkedve kezdett bele a kényeztetésbe, hiszen hajdanán ő is sokat maszturbált, de az utóbbi években ez egyáltalán nem volt jellemző. Gyertyákat gyújtott, meztelenül lefeküdt az ágyra, és elkezdte simogatni magát. Úgy öt percig még mindig furcsa érzés volt számára, ám ezután jött az áttörés, és a mindent elsöprő orgazmus. Lelkesedése és öröme a család hazaérkezése után is kitartott, ők pedig nem értették, mitől van Kathynek jó kedve.

2. Csoda a zuhanyban
Egy anya nem küldheti el folyton a családját, ha örömteli, magányos pillanatokra vágyik, ezért kipróbálta egy barátnője tanácsát: a zuhanyban maszturbált. A hatás persze nem maradt el. Kathy levonta a következtetést: a zuhanyrózsa a lányok legjobb barátja, főleg, ha masszírozós. Olyan orgazmust élt át, mint még soha, így még többször is erre esett a választása.


3. A beavatás
A több napi maszturbálás után úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy beavassa a férjét a titokba. A férfi eleinte furcsállta a dolgot, de aztán egy sokkal szexibb dolog jutott az eszébe: elhatározták, hogy együtt maszturbálnak. A közös, titkos örömtől mindketten teljesen megőrültek.

4. Őrületes hétvége
A közös és egyéni programok megtették a hatásukat. Míg korábban a szex rutinszerű és mondhatni, unalmas volt, a hétvégére mindez megváltozott. Egyrészt már alig bírtak a vágyaikkal, másrészt minden sokkal izgalmasabb és titokzatosabb lett a mögöttük álló hét miatt. A közös szeretkezés minden elmúlt években történt együttlétet felülmúlt! Kathy szerint a maszturbálás abszolút segített nekik, hogy újra izgalmat vigyenek a szexbe – idézi a történteket a Ripost.