Bizonyos mondatok igencsak beindítják a pasik fantáziáját. Nem kell semmi komplikáltra gondolni, elég egy-két célzás vagy elejtett megjegyzés, és párod alig várja majd, hogy kettesben legyetek. Nézzünk néhányat!

„Ha tudnád, milyen mocskos álmaim voltak veled előző éjszaka..."

Előhozakodni egy olyan dologgal, amire már régóta vágysz az ágyban, néha balul sülhet el. Ám ha úgy vezeted fel az ötletet, hogy arról álmodtál előző éjszaka, az nagyon is beválhat. Ha elmeséled a pasidnak vagy egyszerűen csak a fülébe súgod, milyen mocskos álmod volt vele előző éjszaka, szinte azonnal beindul majd és alig várja, hogy kettesben legyetek a hálószobában.

„Istenem, imádom, amikor ezt csinálod..."

A legtöbb pasi szereti, ha partnerük nem marad csöndben szex közben, sőt bizonyos mondatok csak még jobban beindítják őket. Mondd el párodnak, mit szeretnél, hogy csináljon veled és fejezd ki azt is, ha valami nagyon jó neked. Szavakkal vagy érzéki sóhajokkal add tudtára, hogy mi az, ami jól esik.

Mondd el a pasidnak, mire vágyszForrás: Shutterstock

„Nincs rajtam bugyi. Alig várom, hogy később találkozzunk..."

Ha elküldöd neki ezt az üzenetet napközben, akkor onnantól kezdve garantáltan nem fog tudni többé a munkára koncentrálni és csak az estét fogja várni. Ez egy kis ízelítő, betudható egyfajta előjátékként is. Rendkívül izgatóan hat a pasira, amikor a nő veszi át az irányítást és elárulja titkos vágyait - írja a Women's Health.