A női szexrobotok hódítása után idén piacra dobják az erotikus célokra használható féri robotokat is: bionikus pénisszel szerelik fel őket, amik csak akkor lankadnak, ha "partnerük" úgy kívánja. 

A legrealisztikusabb női szexrobotokat hozta létre tavaly Matt McMullen, de a gyártás kizárólag a nőutánzatokra szorítkozott tavaly, és az azt megelőző években. 2018 azonban a műférfiak éve lesz, ugyanis ebben az évben piacra dobják a bionikus pénisszel és mesterséges intelligenciával felszerelt férfi szexrobotokat, akik addig bírják, amíg csak kell. 

Jönnek a férfi szexrobotok!"Forrás: Dreamstime "

Abban biztosak, hogy ezek a kiborgok népszerűbbek lesznek, mint a szexuális játékszerek, hiszen a mesetrséges intelligenciával rendelkező robotok mégis többet tudnak, mint egy vibrátor. Dr. David Levy, a világ egyik vezető kutatója a mesterséges intelligencia terén. Ő is úgy véli, hogy nagy sikere lesz a robotoknak. "Ha egy nőt ki tud elégíteni egy vibrátor, akkor képzeljük csak el, milyen elégedett lesz, hogy egy robot köré is tudja fonni a karját, és meg is ölelheti" - mondta a kutató a Daily Mailnek.

Bemutatták a legújabb szexrobotot: Ő Harmony, akinek érzései is vannak


Régóta próbálkoznak már a szakemberek olyan szexrobot megalkotásával, amely hasonló tulajdonságokkal bír, mint egy igazi ember. Lehet, hogy most sikerült? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!