Nemrégiben már szemügyre vettünk egy melegíthető vibrátort a SVAKOM műhelyéből, azonban ezúttal egy harmadannyiba kerülő, ám ugyancsak fűthető konkurens landolt tesztelőpárosunk hálószobájában. Természetesen arra is fény derül, hogy a Javida mit áldozott fel a nagytestvér luxuskiviteléből a visszafogott árazás érdekében.

Habár a Javida nem új szereplő a segédeszközök piacán, a hazai vásárlók körében mégis kevésbé ismert márkának számít, annak ellenére, hogy a vállalat termékei optimális középutat képviselnek a luxuskategóriás gyártók, illetve a névtelen márkák között. Ennek megfelelően a brand kínálatát elsősorban olyan segédeszközök képezik, amelyek a már bevált termékkategóriákra épülnek, így többek között gésagolyók, csiklókaros vibrátorok, kisméretű rúdvibrátorok, illetve G-pont izgatók is helyet kaptak a német illetőségű gyártó palettáján. Mindezek tükrében talán nem meglepő, hogy egy melegíthető vibrátort is találunk a hölgyeknek szánt segédeszközök között, amelyet a Javida nemes egyszerűséggel csak „Heating Vibe" néven dobott piacra.

Javida Heating VibeForrás: vagyaim.hu

Kézbe véve az átlagos méretű, színeiben és formájában egyaránt fiatalosnak mondható vibrátort, nagyjából azt kaptuk, amire számítottunk: az összeszerelés minősége korrekt, és az anyaghasználattal sincsenek komoly problémák, azonban a higiénikus tárolás nem lesz majd leányálom, mivel a szöszöket túlontúl is lelkesen vonzza magára az eszköz.

Sajnos a konszolidált árazásnak a szövet tasak is áldozatául esett, így a játékszer mellett csak egy USB-s töltőkábelt rejt az egyébiránt ízléses, ebben az árkategóriában egyértelműen igényesnek számító csomagolás. A beépített akkumulátor kapacitására vonatkozóan nem találtunk számszerű adatokat, azonban a próbáink során maximális teljesítmény mellett is közel 1 órán át volt hadra fogható a „Heating Vibe", ami ha nem is kiemelkedő, mindenképpen korrekt érték. A feltöltés időtartama a gyártó szerint 3,5 óra, nekünk azonban ennél lényegesen hamarabb, kicsivel több, mint 2 óra alatt sikerült lemerült állapotból maximumra töltenünk az eszközt egy szabvány, 2 Amperes töltőfej segítségével. A folyamatról egyébként a készülék alsó részén elhelyezett, megvilágított gombsor ad tájékoztatást, amely elrendezésében első pillantásra teljesen szokványosnak tűnik (fel, le, illetve bekapcsoló gombok), azonban rejt egy komoly érdekességet, amiről Dóri számol be nektek bővebben..

Kézbe véve az átlagos méretű, színeiben és formájában egyaránt fiatalosnak mondható vibrátorForrás: vagyaim.hu

„Több szempontból is érdekes kihívásnak tűnt a Javida tesztelése, hiszen úgy éreztem, hogy mindenképpen össze kell vetnem a szívemnek (na és a nuncusomnak is) oly kedves SVAKOM Lesterrel, de ez már csak azért sem egyszerű, mert a két vibri vételára között van egy csekély hármas szorzó utóbbi javára, szóval sok esetben egyszerűen nem lett volna fair párhuzamot vonni a két termék között. Végül erre nem is volt szükség, ugyanis a Javidától legnagyobb meglepetésemre sok szempontból teljesen más élményt kaptam, mint vártam, ezért

örömmel jelentem: jól megférnek egymás mellett, mindkét játékot szívesen használom! 

Az első meglepetés akkor ért, amikor rájöttem, hogy legújabb szerzeményünk bizony 2 erős motorral is rendelkezik. Ez persze önmagában még nem lenne különösebben meglepő (a csomagolás is elárulta), az viszont nagyon is az, hogy a motorok külön-külön kapcsolgathatók! A felfelé mutató gombbal a csiklókar rezgését, a lefelé mutatóval pedig a hosszabb szár vibrálását lehet szabályozni, mégpedig 10-10 különböző módon.

Van itt szimplán vibráló, szaggatott ritmusban doboló, és fokozatosan erősödő program is, egyszóval minden, amit szeretek. A legjobb az egészben, hogy így olyan kombinációkat is be tudok magamnak állítani, amit egyéb esetekben nem lehetne, hiszen hiába van dupla motor már szinte minden vibriben, ezek a legtöbbször mindent együtt és ugyanúgy csinálnak, ami persze nem rossz megoldás, de ez...higgyétek el, ez sokkal hasznosabb dolog, mint amilyennek így leírva tűnik!

Legújabb szerzeményünk bizony 2 erős motorral is rendelkezik és a motorok külön-külön kapcsolgathatókForrás: Dóri és Krisztián

Vegyük például a kedvenc felállásomat: imádom, ha odabent ütemesen, egy-egy pillanatra megállva izgatnak, a csiklómnál viszont csak az húz fel, ha folyamatosan, kihagyás nélkül tesznek a kedvemre. Egy sima vibrivel ez nem hozható össze egykönnyen (leginkább sehogy), a Javidával ez csak beállítás kérdése, és akár végig élvezhetem ezt a kettősséget. Ráadásul a folyamatos rezgésből három különféle erősségűt is tud ez a Kis Lila Ördög, szóval a csúcs felé közeledve sem fogy ki a lendületből. Kicsit elszomorított, hogy a ritmusos programokon belül sajnos nem lehet a rezgés erősségét szabályozni, mert csak egyetlen fokozat van, de az legalább pont jó! 

Ami a melegítő funkciót illeti, kicsit kettősek az érzéseim, mert őszintén szólva valamiért most kevésbé fogott meg a dolog, mint a SVAKOM esetében. A hőmérséklet kellemes, talán még forróbb is, mint a Lester volt (ez viszont határozottan tetszett), de mintha ez a vibri kisebb területen melegedne át! Leginkább csak a legbelső pontokon forró, ami persze egy idő után átmelegíti a többi részt is, de ez mégsem olyan szuper megoldás, mintha teljes hosszában izzasztana a kicsike! Jó pont viszont, hogy a Javidát is fel lehet tüzelni a huncutkodás előtt a rezgés bekapcsolása nélkül, amire itt nincs is külön gomb, csak be kell kapcsolni és kész. Persze, ezt érdemes jó előre megtenni, a Lila Ördög ugyanis nem tűzokádó sárkány, legalább 10-12 perc, mire teljesen bemelegszik! Attól viszont nem kell tartani, hogy ha akcióba lendül, átjönnek a szomszédok reklamálni, ugyanis igen halk a szentem, velem ellentétben... 

A folyamatos rezgésből három különféle erősségűt is tud ez a Kis Lila ÖrdögForrás: Dóri és Krisztián

A helyzet az, hogy a Javida tök jó játékszert hozott össze, de a melegítő funkció jelentősége nálam picit háttérbe szorult vele kapcsolatban, ami végül is nem baj, mert ez tulajdonképpen csak dicséret a vibri többi részének! A külön állítható rezgés olyan újítás, amivel még sehol nem találkoztam, a programok változatosak, pont olyanok, mint a drágább modellekben, ráadásul egy kifejezetten szolid méretű, rugalmas, puha borítású játékról beszélünk, amit szűkebb hölgyeknek is bátran ajánlok.

Még valami: ha G-pont izgatásra keresne valaki megoldást, mindenképp számoljon a Javidával, ugyanis a kis gömböcske a belső száron igencsak hatékonyan teszi a dolgát! A popsimat egy párnával alátámasztva, majd a Kis Lilát szemből magamba húzva meglepően gyorsan elért az a bizonyos „hjajj, de pisilni kell!" érzés! Imádom!"

Összegezve, ha valaki megfizethető vételárú, jó minőségű csiklókaros vibrátor beszerzésén gondolkodik, ami ráadásul még önmaga felmelegítésére is képes, ne keressen tovább! A Javida Heating Vibe a konkurenciától valamelyest elmaradó hatékonyságú extra funkció ellenére is telitalálat, ráadásul fizikai adottságai miatt akár első vibrátornak is kiváló választás lehet.

A „Javida Heating Vibe"-ot a Vágyaim.hu webáruház biztosította számunkra, amelyet ezúton is köszönünk!