Az orgazmus túlzás nélkül nevezhető egy módosult tudatállapotnak, melynek következtében olykor furcsa dolgok hagyják el az emberek száját. Na de ennyire? 

Mindenki vágyik a gyönyörteli orgazmusra, amitől test és lélek is egy csapásra szabaddá válik. Nem meglepő, hogy az internet tele van olyan tippekkel, amelyeket betartva még erőteljesebb, hosszabb vagy különlegesebb élvezetet élhetünk át. De mi történik ezután? 

Általában a teljes harmónia lesz úrrá az embereken, de vannak bizarr esetek is, amikor az érintettek furcsa vallomásba kezdenek. 

Ezeket a mondatokat te sem hallanád szívesen szex utánForrás: Thinkstock
  • "Orgazmus után felpattant, és üvölteni kezdett, hogy ez volt élete legjobb menete. Mindössze 30 másodpercig tartott, és engem meg sem kérdezett."
  • "Ez volt az eddigi legjobb teljesítményem: fel is iratom majd a fejfámra!"
  • "Azt kérdezte, hogy jó volt-e vele a szex? Mire azt feleltem: attól függ, hogy melyik exemhez hasonlítjuk." 
  • "Szex után lemászott rólam, és belekezdett a szörnyű gyerekkorának történetébe. Majd azt is elmesélte, hogyan szállta őt meg egy démon. Félek." 
  • "Orgazmus után azt kiabálta, hogy halott nyúl van az ágy alatt. Kiderült, hogy ez nem csak duma, ez a pasi perverziója, és a tetem valóban ott volt az ágya alatt. Ez undorító, és ijesztő." 
  • "Durva BDSM szexen voltunk túl, miután egyszer csak megszólalt: Mennyire összeillünk! Érzéki volt és vidám."
  • "Jobb voltál, mint egy cardio edzés! - kurjantotta el magát szex után a pasim. Nem tudom, hogy ez jó hír-e vagy sem, mert igen nehezen jutott el a csúcsra." - írta meg a Ripost
Íme, a legkínosabb orgazmus történetek (18+)
Van az úgy, hogy az ember szeretne eljutni a csúcsra, de megzavarják benne: talán nincs is kínosabb annál, ha valakire rányitnak maszturbálás, vagy szex közben, de az sem épp felemelő, ha egy masszázsszalonban nem tudja türtőztetni tovább magát az ember. Íme, a legcikibb orgazmus sztorik, lebukásokról és kínos helyzetekről.