Sebestyén Ágit Pumped Gabo barátnőjeként ismerhette meg az ország, de viharos kapcsolatuk végleg véget ért. Ági most az igazit keresi, de közben egy-egy kaland azért belefér az életébe: nemrég egy rendőrrel csinálta.

Sebestyén Ágit ismerheti az ország, hiszen Pumped Gabo barátnőjeként az RTL Klub műsoraiban is szerepelt. Láthattuk, hogy a kapcsolatuk meglehetősen viharos volt, így be is következett az, maire mindenki számított: szakítottak. Ági nem bánkódott sokáig, VV Lóri karjai között keresett vigaszt, de az ő viszonyuk sem állta ki az idő próbáját. Így az egykori Pumpedné most az igazit keresi, de közben nem mond nemet a kalandozásra sem. 

Sebestyén Ági pikáns kalandjáról vallottForrás: RTL Klub

"Ez egy érdekes dolog, de sokáig kibírom szex nélkül. Amikor azonban szerelmes vagyok, akkor szexéhes is. De igen, akadnak kalandjaim, nem szégyellem, szép számmal. Nemrég egy rendőrrel szexeltem egy rendőrautóban. Egy edzőterembe jártunk és mondta, hogy este az én környékemen kell járőröznie. Hát bizony, alaposan megbüntetett. (nevet) De szexeltem már spontán is, egy út mellett, a motorháztetőn. Egy kamionos messziről ki is szúrt minket, ránk kapcsolta a reflektort, elég sok nézőnk lett egyszerre" - mondta a TWN-nek.