Az rendben van, ha szex előtt izgatottnak érzi magát az ember, de az nem, ha kiveri a víz az idegességtől. Bizony vannak olyan szexuális tevékenységek, amelyek miatt mindkét fél stresszes lesz, így ezeket csupán az újdonság kedvéért nem érdemes kipróbálni.

Ha új partnere van az embernek, vagy új dolgokat próbál ki egy hosszú kapcsolatban, akkor gyakran érez szex előtt izgatott várakozást, de vannak olyan dolgok, amik negatív hatással vannak az emberek kedvére. Egy kutatás kiderítette, hogy egyes szexuális tevékenységek mindkét nemből erőteljes idegességet váltanak ki. Új dolgokat kipróbálni nagyon is jó ötlet, de ahhoz, hogy ne legyen az egészből színjátszás mindkét fél részéről, bizony szükséges az őszinte kommunikáció.

Ezektől a pózoktól kiveri a víz a nőket és a férfiakat is - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A felmérés szerint ugyanis a legtöbben néhány extra póztól lesznek idegesek, ezeket érdemes inkább hanyagolni. A nők 56,8%-a és a férfiak 42,7%-a stresszes lesz attól az ötlettől, hogy kipróbálja állva a 69 elnevezésű pózt. Valljuk be, ez nem is csoda: az egyiknek végig tartania kell a másik testsúlyát. Biztosan nem kényelmes. A nők 54,6 százalékát és a férfiak 30,5 százalékát pedig kiveri a víz az anális szex ötletétől - írja a Metro. Ez azt jelenti, hogy ha valamit nem akar az ember, nyugodtan mondja ki, mert lehet, hogy a partnere sem igazán szeretné.