A teafilterről nem éppen egy izgató szexfogás jut az ember eszébe, pedig az is lehet! Ez a játék a férfiak számára lehet leginkább vadító, de nem mindegy, hogyan csináljuk.

A szex akkor lesz unalmas, ha mindig ugyanazokat a fogásokat csináljuk, ugyanabban a sorrendben. Ha már mindkét fél ismeri percre pontosan a forgatókönyvet, akkor az egész együttlét elveszíti a varázsát. Ezért érdemes változatosságot, újdonságot és izgalmat csempészni a szexuális életbe, de persze mielőtt megtennénk, nem árt tisztában lenni azzal, hogy mit szeret a másik. A férfiaknak például sok örömöt lehet okozni az úgynevezett teafilterezéssel, de nem mindenki van oda érte!

Teafilterezés: ezt élvezhetik a férfiak - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Talán mondanunk sem kell, hogy a teafiltereknek a férfiak heregolyóit nevezik, és nem mindenki szereti, ha ezt az érzékeny területet felfedezi a másik fél. Ezt érdemes kitapasztalni, de ha megvan a nyílt kommunikáció a két fél között, és ha a nő tudja, hogy a férfi odavan a golyók izgatásáért, akkor nincs semmi oka arra, hogy elhanyagolja ezt a területet. Általában a pénisz stimulációjának kiegészítéseként lehet a heréket is izgatni, vagy erősen, vagy gyengéden: ez attól függ, hogy a partner hogyan szereti. Érdemes gyengéd masszírozással kezdeni, és ha úgy tűnik, a partner élvezi, magasabb fokozatra is lehet váltani. Persze az igazi teafileterezés az a szájjal történő izgatás!