Az orgazmushoz vezető utat ki kell tapasztalni, de van egy eszköz, ami megmutatja a legrövidebb utat a csúcshoz, ráadásul egy műalkotást csinál belőle.

Az orgazmus olyasmi, amin nem gondolkozik az ember, csak el akarja érni. Vannak azonban olyanok, akik bizony elmerengenek azon, milyen is valójában a kielégülés. Nem arra kíváncsiak, hogy milyen arcot vágnak, miközben elérik a csúcsot, azt jobb is nem tudni, hanem azon, hogyan fest valójában az orgazmus: vagyis ha képpé lehetne formálni az érzést, az hogyan nézne ki. Ezt mutatja meg a Lioness nevű vibrátor, ami külsőleg pontosan úgy néz ki, mint az összes többi, de a kielégülés felé vezető úton méréseket végez, és képpé formálja a csúcsot.

Az orgazmushoz vezető útból készít műalkotást a vibrátorForrás: Shutterstock

Vizsgálja az izmok mozgását, így azt is meg tudja mondani, hogy mi is az, mai igazán tetszik az embernek, és mi nem. Mely részek izgatása vezet a leggyorsabb orgazmushoz, és melyek zökkentik ki az izgalomból teljesen az embert. Tulajdonképpen egy térképet készít arról, mely út vezet a biztos orgazmusig. Ezzel mindenki sokkal többet tudhat meg saját testéről, és ha valaki nehezen jut el a csúcsra, az megtudja, melyik a rövidebb út. Az adatok felhasználásával pedig a Lioness egy műalkotást hoz létre a különböző orgazmusok pályájáról.