Kiderült, miért vált mostanában olyan sűrűvé a pornószínésznők halála. 

Ahogy azt már megírtuk, tavaly decemberben, 31 éves korában elhunyt Yuri Luv pornószínésznő. Valószínűleg kábítószer-túladagolás végzett vele, ugyanis az ágya mellett több tucat tablettát és gyógyszeresdobozokat is találtak. Szintén ebben a hónapban hunyt el a 23 éves August Ames, eredeti nevén Mercedes Grabowski. Öngyilkosságot követett el. 

Nem mindenki bírja lelkileg a pornózástForrás: Instargam/ugottabekittenme

Ezen kívül a 35 éves Shyla Stylez is elhunyt, akit a hírek szerint álmában érte a halál, valamint távozott a Las Vegas-i Olivia Nova, ám azt még nem tudják, hogy a 20 éves nő miért hunyt el. 

Steve McKeown, pszichoanalitikus azonban elárulta, mi állhat a sorozatos halálok hátterében. Állítása szerint a a pornószínésznők nagy százaléka szenved poszttraumás stressz szindrómában. 

Egy szakember szerint komoly mentális betegségekben szenvednek a lányokForrás: Instagram/Remy LaCroix

"Ugyanis a pornósok élete többségében nem hasonlít ahhoz, amit mi, fogyasztók látunk a videókban. A lányok ugyan aláírják a szerződést a munkához, amiben azonban arról nem esik szó, hogy szexuális bántalmazás és nemi erőszak is szerepel a munkaköri leírásukban. Sokan pedig a megélhetés és a siker reményében nem vált más szakma felé, és minél több időt tölt el a pornóiparban, annál nehezebb kiszakadni belőle". - mondta egy másik szakember, Dr. Gail Dines az UNILAD-nak, aki hosszú ideje tanulmányozza a pornógráfiát és már könyvet is írt róla.