Gwnyeth Paltrow már egy ideje nem rejtegi a véleményét a szexről, most pedig tippeket adott a "tökéletes" anális közösüléshez is. 

A színésznő már nem először ad szextippeket, sőt, a saját webshopjában különleges eszközöket is vásárolhatnak az érdeklődők, például vaginatojást. A szexi szőkeség azt is elárulta, hogy miért tartja jó ötletnek a tojás alkalmazását, ám egy ismert nőgyógyász szerint mindez nevetséges és veszélyes

De a színésznő nem csak termékeket népszerűsít, hanem azt is elárulja, mitől lesz jó az anális szex: 

Gwyneth Paltrow megmondja a tutit, akár az anális közösülésről isForrás: AFP/Terry Wyatt

"Minden érdeklődő férfinak és nőnek tudnia kell azt, hogy az élvezetes anális közösüléshez a végbél záróizmainak kellően relaxált állapotban kell lenniük. Ez azonban nem mindenkinek működik egyik pillanatról a másikra, sok gyakorlást igényel." - kezdi a híresség. 

"Szintén fontos tudni, hogy a vaginával ellentétben, a végbélnyílás nem képes olyan mértékű nedvességet kibocsátani, hogy az elegendő legyen az anál szexhez. Vagyis síkosítót mindenképpen használjatok." 

"A fájdalom ebben az esetben sem játék. Ha a nő bármi kellemetlenséget érez, érdemes vissza venni a tempóból, és a pénisz helyett inkább az ujjakkal próbálkozni." - írta meg a Mirror