Korábban már írtunk Eliza-Lou hivatásos domináról, aki ezúttal tanácsokat ad azzal kapcsolatban, mitől is leszünk jobb szeretők.

Beszélgess a partnereddel

Nagyon fontos, hogy megvitassuk párunkkal, mi az, ami örömet okoz nekünk és mire vágyunk az ágyban. Ne érezzük magunkat kellemetlenül, ha a vágyainkról beszélünk. Ez elengedetlen ahhoz, hogy valóban összhangba kerüljünk a párunkkal.

Légy nyitott

Ahány ember, annyiféle fantázia. Lehet, hogy ami egy párnak teljesen elképzelhetetlen, addig az másnak teljesen természetes. Ne gondolj valamire úgy, hogy furcsa, hiszen tudod, mindenki máshogy csinálja.

Kösd be a szemed

Eliza azt tanácsolja, szex közben néhányszor kösd be a partnered szemét. Ha ezt teszed, te magad is nagyobb önbizalomra teszel szert. Ráadásul a látás ideiglenes kiiktatása felerősíti a többi érzékünket és így még élvezetesebb lesz a szex.

Egy domina tanácsaiForrás: Shutterstock

Légy magabiztos

Minél szexisebbnek érzed magad, annál könnyebben veszed át a hatalmat a hálószobában is. Ebbe beletartozik, hogy néha megleped magad egy új fehérneművel vagy frizurával. Mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor elbizonytalanodik, de nem szabad hagyni, hogy ez a negatív érzés vegye át az irányítást az életünkben.

Fő a változatosság

Eliza szerint a BDSM sem a fizikai fájdalomról szól. Néha nyugodtan bele lehet vinni a szexbe csúnya szavakat és szerepjátékokat, ettől csak még változatosabb lesz a szexuális életünk - írja aDailyStar.