A szexrobotok egy új piacot nyitottak meg a szexiparban: eljött a babák ideje, akik már a bordélyházakba is betörtek és óriási népszerűségnek örvendenek. Németországban már nyílt olyan piros lámpás ház is, amelyben nincs élő alkalmazott.

A szexrobotok megjelenése teljesen felforgatta a szexuális piacot: olyan hatalmas az érdeklődés a műszeretők iránt, amilyenre talán még a gyártók sem számítottak. Németország egyik bordélyháza gyorsan reagált az új igényre, és nyitottak egy olyan helyet, ahol csak robotokat lehet foglalni. A „lányok" pedig folyton munkában vannak: naponta 12 ember is lefoglalja őket. A róluk készült felvételekeet itt nézheted meg.

Nagyon népszerűek a szexrobotok"Forrás: Northfoto "

„A legtöbb esetben ez nem fétis, mindössze kíváncsiság. A férfiak 70%-a vissza is jön" – mondta a Metrónak Evelyn Schwarz, a Bordoll tulajdonosa. Összesen 11 baba várja a férfiakat, akiket mind Ázsiából exportálta a tulajdonos darabját több mint 1700 fontért, vagyis körülbelül 600 ezer forintért. A befektetett összeg azonban hamar visszajött: óránként 71 fontot, vagyis 24 ezer forintot fizetnek ugyanis egy babáért. Meglepő, de a tulajdonos szerint a hozzá látogató nős férfiak feleségei sokkal támogatóbbak, amikor a férjük babákat próbál ki, ugyanis a robotokat szexjátékszereknek tartják, így nem érzik magukat megcsalva.


„A babák ideális alkalmazottak. Mindig itt vannak, soha nem betegek és mindig jól néznek ki, valamint minden testnyílásukat szó nélkül és külön díjazás nélkül felkínálják. Sok vendégünk úgy látja, ez egy lehetőség, hogy kipróbáljon olyan dolgokat, amiket pornófilmekben látott. A feleségeknek és barátnőknek megvannak a saját igényeik, a prostituáltak pedig korlátokat szabnak, de a babákkal mindent meg lehet tenni, amit csak akarnak" – tette hozzá Evelyn.

Férfi szexrobotokat is lehet vásárolni 2018-ban (18+)

A női szexrobotok hódítása után idén piacra dobják az erotikus célokra használható féri robotokat is: bionikus pénisszel szerelik fel őket, amik csak akkor lankadnak, ha "partnerük" úgy kívánja. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!