Gyakran csal mosolyt az arcunkra, ha különböző szexbalesetekről olvasunk, ám azok, akik átélték az ominózus helyzetet, bizonyára nem találták túl viccesnek... Íme, néhány elképesztő sztori, amire valószínűleg az érintettek sem szívesen emlékeznek vissza.

Égési sérülés

A nő orálisan kezdte el kényeztetni a párját, ám a férfi hamarosan rettentő fájdalmas, égő érzést kezdett érezni a péniszében. Kiderült, partnere vacsorára csípős ételt fogyasztott. A pár végül kórházban kötött ki, a férfi enyhe égési sérülésekkel megúszta az esetet.

Furcsa tárgyak a fenékben

Korábban már írtunk azokról a röntgenfelvételekről, amelyek furcsa tárgyakat ábrázolnak a különböző testnyílásokban. Most egy újabb orvos számolt be meghökkentő eseteiről: egy alkalommal egy softball labdát, míg máskor egy méretes burgonyát kellett eltávolítani szakszerűen a páciens fenekéből.

Szétrobbanó cukorkák

Egy nő úgy ment be a férjével a kórházba, hogy égető érzést érzett az ágyékában. Úgy össze volt görnyedve, mint egy kisgyerek, akiknek nagyon kell pisilnie. Aztán hamarosan előadták az orvosnak a történetüket, kiderült, hogy gyermekük születése óta most először voltak csak kettesben és úgy döntöttek, feldobják az estét: a nő cukorkákkal borította be a nemi szervét, ám az orális kényeztetés során azok szétrobbantak és elkezdték irritálni, csípni a bőrt.

Mindannyian kórházban kötöttek kiForrás: Shutterstock

Törött pénisz

Egy férfi törött pénisszel érkezett a kórházba, ahova a felsége is elkísérte. A páciens azt a sztorit adta be párjának, hogy egyszerűen csak nekiment egy oszlopnak, ám az orvosnak már ekkor sántított a történet, így hazaküldte a feleséget és végül az építőmunkás elmesélte, hogy valójában egy prostituálttal volt, amikor az eset történt.

Óvatosan a fogszabályzóval

Egy elsőéves főiskolai hallgató látogatott el az orvosához, hogy megmutassa neki dagadt, sajgó péniszét. Bár először nehezen nyílt meg a doktor előtt, végül bevallotta, hogy egy olyan lány kényeztette orálisan, aki fogszabályzót viselt, az pedig felsértette a bőrt a péniszén. Ráadásul a fogszabályzón lévő baktériumok megtámadták a sebet, ezért az begyulladt. Antibiotikumos kezeléssel természetesen meggyógyult a fiatalember.

A bácsi és a gyűrű

A 60-as éveiben járó bácsikának már nem működött megfelelően a férfiassága, ezért elkezdett az interneten kutatni azután, mit tehetne annak érdekében, hogy szexuális élete ismét a régi legyen. Mivel azt olvasta, hogy a péniszgyűrű segíthet, felhúzta hát férfiasságára saját jegygyűrűjét, az azonban nem akart lejönni. Mivel a vér így nem tudott rendesen áramlani benne, végül kórházban kötött ki a bácsi - írja a Women's Health.