Mindenki izgul az első szexuális élmény előtt egy új szeretővel, hiszen először fogják egymást látni meztelenül. A nők és a férfiak fejében is egyre az jár, hogy vajon mit gondolhat róluk a másik, de a pasiknak nem kell tovább gondolkozniuk: néhány hölgy elárulta, mi jutott eszébe, amikor először lefeküdt egy pasival.

Épp elég nagy idegességre ad okot egy új szerető és az első szexuális élmény, de mindkét fél csinál magának emellé plusz aggodalmakat. A nőket és a pasikat is érdekli, hogy vajon a partner mit gondol a meztelen testükről, ugyanakkor félnek is megtudni a választ. A férfiaknak nem kell tovább agyalniuk, néhány nő elárulta, mi volt az első gondolata, amikor először látta új partnerét meztelenül.

Ezt gondolják a nők, amikor először pillantják meg partnerüket meztelenülForrás: Thinkstock

1. Minden egyes alkalommal arra gondoltam, hogy »Szentséges ég, ez a srác meg fog d**ni«

Mások gondolatai nem voltak ilyen nyersek, és hamar kiderült, hogy a férfiaknak nincs miért aggódniuk: ha a hölgyek meg is látják a hibáikat – mert meglátják –, nem foglalkoznak velük.


2. Csirkelába van, sörhasa és kopaszodik, de én a teste minden egyes centiméterét szeretem

Az új szerető arra is jó, hogy ráébredünk, az emberi test nem egyforma még akkor sem, ha a pornó ezt sugallja.


3. Istenem, milyen édes és ohh, az ő pénisze más. Nem is tudtam, hogy nem egyformák. Milyen jó, hogy végre nem csak az én intim területem különbözik. A pornó egy hazugság, tudtam én!

A legtöbb hölgy arról számolt be, hogy egyáltalán nem érdekli őket maga a test, vagy csupán a test, és a kisebb hibák vagy fel sem tűnnek, vagy nem befolyásolják az események alakulását. Tehát urak, a következtetés az: nem kell izgulni.