Nem az első eset, hogy egy celeb intim fotói és videói nyilvánosságra kerülnek, így járt David McIntosh is, akinek feltörték a telefonját.

Nagyon sok sztár járt már a tévéshez hasonlóan, az utóbbi időben ugyanis egyre gyakrabban fordul elő, hogy hírességek fiókjait feltörve egyesek ellopják az ott tárolt intim fotókat, videókat, majd közzéteszik az interneten. Ettől kell tartania David McIntosh celebnek is, akinek nemcsak meztelen fotók, de egy szexvideó is lapult a fiókjában, ami bármikor nyilvánosságra kerülhet, mivel az ő telefonját is feltörték.

Feltörték a sztár telefonjátForrás: Instagram/David McIntosh

David a Daily Starnak panaszolta el az esetet, a szerkesztőség megtekintette a kényes videót, amelyen elmondásuk szerint látni lehet, hogy a férfi a tükör előtt szexel valakivel. Habár David sosem volt szégyenlős a szexuális életével kapcsolatban sem, a videót közzétenni már a másik szereplő miatt sem fair. David egyébként arról (is) híres, hogy egy ideig együtt járt Kelly Brook modellel, ám a kiszivárgott felvételen nem vele látható.

Órákig sírt Jennifer Lawrence, amikor kiszivárogtak a meztelen képei
014 augusztusában hollywoodi sztárok pucér képei lepték el az internetet, miután egy hacker feltörte a hírességek iCloud-os felhasználóját. Jennifer Lawrence teljesen kikészült az eset miatt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!