Egyre több nő állítja, életük legjobb orgazmusát az ágynevezett jóni-masszázzsal érték el.

A tantrikus jóni-masszázs nem más, mint a női nemi szerv lassú, de intenzív masszírozása, amit bárki megtanulhat, elsajátíthat. Tulajdonképpen nem célja az orgazmus, ez csupán egy esetleges mellékhatása - írja a DailyStar.

A masszírozást először a has környékén kell kezdeni, majd egyre lejjel haladva kell eljutni az erogén zónákhoz és a nemi szervhez, a vaginához. Mindez nagyjából másfél óráig tart és pont a hosszúsága miatt képes a bizalmat erősíteni és intimitást teremteni a partnerek között.

Szakemberek szerint a masszázs felszabadítja a lelket, ellazítja a testet, megszünteti a szorongást, növeli a szexuális energiákat és javítja az orgazmust.

Elképesztő orgazmust okozhat a jóni masszázs"Forrás: Shutterstock "

Az internetes fórumokon több felhasználó mesélt arról, hogy milyen volt számukra a jóni-masszázs. Egy férfi, aki elsajátította a masszázs technikáját elmondta, néhány alkalom után olyan intenzív szexuális élményben volt része partnerével, mint még soha.

Egy nő azt írta, szerinte a szex érzéki és nem célorientált. Sokkal fontosabb a bensőséges kapcsolat a partnerrel és ez remekül kialakítható ezzel a fajta masszázzsal. Egy másik felhasználó pedig bevallotta, vőlegényével kipróbálták és a legjobb szexuális élményeik között tartják számon azt az estét.