Köböl Anita, a TV2 Red Carpet című műsorának műsorvezetője a Facebook oldalán feszeget olyan témákat, amikről a fiatalok nem nagyon mernek beszélni. Pár napja az önkielégítésről keringő tévhiteket igyekezett lerombolni.

"Sziasztok! Újabb #nemtabu témát hoztam el, amiről szerintem sokan tudjuk, hogy létezik, de senki sem (mer) beszél(ni) róla, úgyhogy megtettem én. Csak, mert úgy gondolom, hogy érdemes olyan dolgokról is szót ejtenünk, amiről rengeteg infó kering, csak nem biztos, hogy mindig a valóságnak megfelelően. Lehet, hogy nagy bátorság a részemről, de szerintem fontos ezt is szóba hozni" - vezette fel videóját Anita, amiben azt is elárulta, hogy bizony jól emlékszi az első maszturbálására.

"Meg nem tudnám nektek mondani, hogy mikor találkoztam ezzel a fogalommal, biztos, hogy kicsiként, tinédzserként, és azt sem tudnám nektem megmondani, hogy hogyan is jutottam el arra szintre, hogy én egyáltalán elkezdjem a saját testemet megmenteni. Viszont emlékszem arra, amikor először maszturbáltam. És én azt gondolom, hogy ha a tinédszerkorban, főleg a pubertáskorban ennek kialakul egyfajta szokása, akkor az nagyon-nagyon sokat segíthet a saját testünk megismerésében és a szexualitásunk fejlődésében" - szólt a műsorvezető azokhoz a tinikhez, akik most kezdik felfedezni a szexualitásukat. Később azt is elárulta, hogy a szexuális segédeszközök közül melyik volt a kedvence.

"Nekem például az egyik ilyen kis kedvencem volt, amivel egyszer egy szexshopban találkoztam, egy ilyen kis kavics vagy kőalakú vibrátor, amit be sem kellett dugni. Tényleg azt a cél szolgálja, hogy ugye a csiklójához odahelyezze a nő, és ettől lesz neki nagyon kellemes, bizsergető érzése" - árulta el műsorvezető az Anita's Beauty Whispers legfrisebb részében.