A nők egyik legfőbb kérdése – a sokadik randi előtt -, hogy mennyire készítsék elő a terepet. Váljanak teljesen simává, hagyják meg a maga természetességében azt a területet, vagy ritkítsanak egy kicsit az erdőn? A válasz a férfiak fejében rejtőzik, akik most elárulják, ők hogyan is szeretik.

Sosem tudni, hogy vajon a másik fél hogy szereti az intim területet: teljesen csupaszon, vagy természetesen? A férfiak most elárulják, nekik mi a véleményük a nők intim területéről!

Kiderült, szeretik-e a férfiak a szőrös nemi szervetForrás: Tumblr/Lori Malépart-Traversy

"A teljesen meztelen nagyon szép, de szerintem az nem nagy dolog, ha van egy kis szőrzet valahol. Kalandosabbá teszi az egészet, mert nem tudod pontosan, hogy mi vár rád" - mondta a 25 éves Thomas.

"Nézd, én egy nőt akarok. Egy nőt. Nem olyasvalakit, aki még most érte el a pubertást, és még nem tudja, hogy mit akar a testével. Én úgy érzem, szeretem a fanszőrzetet, persze az ápoltat. Hozzátartozik az egészhez. De az is jó, ha csak egy kis szőrzet van" - vallotta be a 31 éves Anthony. 

"Mindig jó látni egy nőt a maga valójában. Egy kis szőr szexi és csintalan. Számomra azt jelenti, hogy a nő tisztában van a szexualitásával, és nem fél megmutatni, hogy milyen természetesen" - mondta a 26 éves Ryder. 

"Megtanultam, hogy soha nem bízzak a teljesen csupasz lányokban. Sajnálom, de ez a tapasztalatom. Volt néhánnyal dolgom, és rá kellett jönnöm, hogy nem én voltam nekik az egyetlen" - osztotta meg tapasztalatát a 25 éves Jamal.

Hölgyek, ez azt jelenti, hogy a férfiak sokkal jobban szeretik, ha egy nő felvállalja magát úgy, ahogy van, az egyfajta magabiztosságot sugall, ami sokkal szexibb!