Ambrus Attila 12 évig volt bankrablásai miatt a rács mögött, addig kellett türtőztetnie magát, már ami az intimitást illeti. Elárulta, hogyan vészelte át azt a hosszú időt. 

Ambrus Attila évtizedekig eseménydús életet élt. Bankrablásai elegendő pénzzel látták el, amihez magabiztosság és sok nő társult. Egészen addig élvezte az életet és az elképzelhetetlenül sok hölgy társaságát, míg le nem csukták. Ezután következett a 12 önmegtartóztatással és megszorításokkal teli év. Az egykori Don Juannak a börtönben türtőztetnie kellett magát. Ambrus Attila elárulta, hogy sikerült túlélnie azokat az éveket.

Ambrus Attila így bírta ki a börtönben szex nélkülForrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Piszok szerencsés vagyok, mert rengeteg élményem volt, ezek tartottak életben. Iszonyatos sok nő volt az életemben, és amikor rossz passzban voltam, rájuk gondoltam, és már rendben is volt minden" – mondta a Borsnak a Viszkis, aki tudatosan felkészült arra, hogy bizony nagyon sokáig nem érhet nőhöz. Szabadulása után azonban sikerült megtalálnia élete párját, és már családot is szeretne alapítani.