A sötét és titkos szexklubban minden fantázia valóra válhat, de nem mindenkinek szabad a belépés. Itt csak a világ eltijének jut hely.

Damon Lawner neve egyet jelent a szexklubokkal, ő hozta létre ugyanis az elő olyan helyet, ahol a világ elitjei nyugodtan szórakozhatnak, kiélhetik a legmocskosabb fantáziáikat anélkül, hogy valaha kiderülne, ott jártak. Hollywoodban óriási népszerűségnek örvend a klubja, ezért úgy döntött, ideje Londonba is telepíteni egyet. Sok olyan visszatérő vendége van ugyanis, akiknek Londonban is van házuk, és olyankor is szeretnének szórakozni, amikor a ködös Albionban akad dolguk.

Az elit szexklubban minden vágy valóra válikForrás: snctm.com

A Snctm nevű klub ötvözi az erotikus színházak és show-k elemeit, de nem feledkezik meg a titokzatosságról sem. A látogató maradhat csak kukkoló, de tevékenyen is részt vehet az eseményekben: minden úgy történik, ahogy kívánja. A szexuális segédeszközök ezüsttálcán érkeznek, és nem kell félrevonulni, ha felforrósodna a hangulat. Általában 100-an vannak egy-egy partin, a nők többnyire háromszor annyian, mint a férfiak. A maszk mindenkinek kötelező, a telefon azonban tiltott. Természetesen nem élvezkedhet akárki a bulikon: komoly kiválasztási folyamat előzi meg a részvételt - írja a The Sun.