A férfiaknak szánt szexuális segédeszközök köre nemrégiben újabb nagyágyúval bővült: a német mérnökök munkáját dicsérő Suck-O-Mat hamisítatlan orális élményt ígér, megfizethető áron.

A segédeszközök piacán már jó ideje jelenlévő, elsősorban barátságos árszabásáról ismert „You2Toys" vállalat nem kis marketingkampányt kerített legújabb, „Suck-O-Mat" névre keresztelt terméke köré, így Dóri és Krisztián izgatottan várták, mikor tehetik próbára maguk is a játékszert.

Amit előzetesen tudni lehetett a forradalminak ígérkező örömszerzőről, hogy egyrészről igencsak életszerű orálszex-szimulációt ígér speciális, légpumpás megoldása révén, másfelől mindezt a kezeink használata nélkül teszi, azaz elméletben olyan képességekkel bír, amelyet ez idáig még nem láthattunk a piacon.

Suck-O-MatForrás: vagyaim.hu

Persze, számtalan hasonló ígéretet hallhattunk már az elmúlt évek során, azonban az ipari minőségű kivitelezés, a nagyteljesítményű elektromotor, illetve az újszerű, légpumpás megvalósítás ezúttal sokakat meggyőzött, így hazánkban is jó néhány példány elkelt előrendelés keretében.

Amikor az átvételi ponton megláttuk a csomagot, már sejtettük, hogy nem kispályás eszközről van szó, és valóban: a teljes szett súlya meghaladja a 2 kilogrammot! Az igényes, jól kitömött csomagolást kibontva sem kellett csalódnunk, hiszen minden részelem masszív, tartós hatást kelt, látszólag nem kell aggódni az óvatlan használatból eredő sérülések miatt. Apropó, használat: a készülék lakkfeketére fényezett központi egysége nem vízálló, ellenben számtalan szellőző nyílással van ellátva az alsó részén, ezért túlzottan nedves környezetben a biztonság kedvéért ne üzemeltessük!

A csomagolásban az elektromos egységeket és a vezérlő elektronikát magába foglaló dobozon felül egy hosszabb és egy rövidebb levegőcsövet, egy kerekded összekötő elemet, illetve azt a vastagfalú szilikon tömlőt találjuk, amely használat során a péniszt stimulálja majd. A szett összeszerelése nem bonyolult, bár elsőre némi fejvakarást okozhat az alkatrészek helyes sorrendjének meghatározása, de ebben a rajzot is tartalmazó kezelési utasítás nyújt hathatós segítséget. Fontos, hogy a termék használatához mindenképpen szükségünk lesz egy szabványos európai konnektorra, a „Suck-O-Mat" ugyanis hálózati áramról működtethető, elemes vagy akkumulátoros használatra nincs mód. Ez elsőre talán korlátnak tűnik, a valóságban azonban nem az, hiszen mind az adapter kábele, mind a légcsövek hossza elegendő, így a szextett helyszínéül szolgáló ágy akár méterekre is lehet a legközelebbi fali aljzattól.

Forrás: Dóri és Krisztián

A játékszer alapos tisztítását és fertőtlenítését követően Dórival együtt vágtunk bele a tesztelésbe, igaz, szerelmem feladata a készülék jellegéből adódóan ezúttal csak a kontrollra korlátozódott, azonban ez a gondolat, illetve Dóri lenge öltözete bőséges muníciót adott a próbákhoz! Őszintén szólva a meztelen női test és a gép látványa engem azonnal a sokak által ismert és kedvelt „Fucking Machines" tematikus sorozat egy képzeletbeli epizódjába repített, és ebben a gondolatomban csak megerősített, amikor először bekapcsoltuk a készüléket; az ipari eszközökről ismerős billenőkapcsoló késlekedés nélkül indítja a játékszert, nincs semmi billentyűzáras finomkodás, csak a masszív szívás! 

Ahogyan a vastag falú szilikonhengerbe csúsztattam a síkosítóval gazdagon felvértezett családi ékszert,

rögtön két meglepetés ért: egyrészről még a leggyengébb fokozaton is egészen határozottan rántotta magát a szerszámomra a rendszer, másfelől egészen idáig nem tűnt fel, hogy a mandzsetta bejárata ugyan meglehetősen szűk, a belső rész azonban közel sem az. Mindez csak azért érdekes, mert így bizony egy átlag alatti vastagsággal bíró pisztolyhős komoly slamasztikába kerülhet a „Suck-O-Mat" használata kapcsán; amíg a behatoláshoz kialakított peremes rész átmérője mindössze 2,5 centiméter, addig az enyhén bordázott kivitelű belső rész alapesetben is ennek másfélszerese, magyarán az európai normákat figyelembe véve lesznek majd néhányan, akiknek ezen a ponton véget is ér a kaland

Forrás: Dóri és Krisztián

.

Személy szerint úgy gondolom, hogy ha érezni is szeretnél valamit a „Suck-O-Mat" nyújtotta élményből, és nem szeretnél kiegészítő megoldásokkal trükközni, akkor nem árt, ha legalább 3,8-4 centiméter átmérőjű szerszámmal vagy felszerelve. Ráadásul, ez esetben különösen fontos, hogy őszinték legyünk magunkkal a méricskélés során, ugyanis ha túl kicsi a szerszám, a „Suck-O-Mat" helyett csak magunkat szívatjuk meg: a rendszer lelke az a fel-le mozgás, amelyet a szilikon tömlő a megfelelő légnyomás váltások hatására önmagától végez a nemi szerven, ehhez pedig nem árt, ha egyrészről megfelelő vákuum tud kialakulni a hancúrléc körül, másrészt az sem baj, ha mindeközben a szilikonbelső érinti is a makkot.

Mivel a „Suck-O-Mat" nem tartalmaz semmilyen rezgőmotort az egyébként rendkívül finom, selymes érzetet biztosító „szájban", a stimuláció jó része a ritmikus fel-le mozgásból fakad. A magam átlagos méreteivel úgy érzem, éppen a határon vagyok a használhatóságot tekintve, mert bár a kéznélküli mókázás (amely során tulajdonképpen csak hanyatt kellene feküdni, és rácsodálkozni, ahogyan a szilikontömlő összehúzódva, majd újra kitágulva önmagától vándorol a péniszen) nem jött össze, térdelő pozícióban, alulról két ujjal picit megtámasztva a szilikontömlőt, már beindult a mozgolódás, így végső soron kellően élvezetes eredményt tudtunk elérni! A többes szám indokolt, ugyanis egyéb teendő hiányában a feladathoz Dóri nyújtott segítő kezet, ami mind a vérbőség, mind az élmény szempontjából sokat dobott az estén!

Ami az elérhető, átélhető érzést illeti, nehéz szavakba önteni a tapasztalataimat; a „Suck-O-Mat" által biztosított inger semmilyen más általam próbált segédeszközhöz nem hasonlít, rendkívül finom, egyáltalán nem direkt, leginkább valóban egy nagyon gyengéd, lehelet finom, igencsak bőnyálas, érzékien kivitelezett franciához mérhető. Előfordulhat, hogy a megtermettebb répával rendelkező urak ennél határozottabb élményt is átélhetnek (Banán úron letesztelve mindkettőnk számára úgy tűnt, hogy erősebben, gyorsabban mozgott a mandzsetta), de úgy gondolom, hogy azoknak, akik a keményebb orális ingereket hajszolják (deep throat és egyéb társműfajai), nem feltétlenül lesz elegendő az az intenzitás, amelyet a „Suck-O-Mat" nyújtani tud.

Forrás: Dóri és Krisztián

A szívóerő rendben van, de úgy gondolom, hogy az ötfokozatú skála alkalmazása teljesen felesleges volt, mert a próbáink során mindvégig maximum teljesítményen használtam az eszközt. Ennek ellentettje igaz viszont a sebességre; habár a szívó-fújó ciklusok száma egészen széles határok között szabályozható, a legtöbben vélhetően a legalacsonyabb sebesség mellett használják majd a játékszert, hiszen így járja be a leghosszabb utat a péniszen a szilikontömlő, ennek okán ez adja vissza leginkább az orális kényeztetés élményét.

Végül a leginkább bevált formula számomra az volt, amikor maximális erősség mellett, a legalacsonyabb sebességi fokozat használatával csak 5-6 centiméternyire toltam be a szerszámot a szilikontömbbe, így a megvastagított szilikonperem kellően intenzíven tudta ingerelni a makkot, és az az alatt elhelyezkedő, rendkívül érzékeny részeket.

Forrás: Dóri és Krisztián

Ezzel a módszerrel még átlagos vastagságú szerszám birtokában is hatalmasat lehet élvezni a Suck-O-Mattal, különösen, ha az ember kedveli a lágy, hosszan elnyújtott, a csúcspont felé közeledve sem gyorsuló ingereket.

Nem ejtettünk még szót a „Suck-O-Mat" hangjáról, ami a játékszerek között a megszokottnál erősebbnek mondható, bár a működési elv, valamint a nagyteljesítményű motor + pumpa jelenléte okán ez közel sem meglepő. Úgy gondolom, hogy egyáltalán nem vészes a helyzet, de aki az átlagnál érzékenyebb erre a paraméterre, jobb, ha néhány párnát is maga mellé készít az örömszerzéshez; két nagypárna közé rejtve a központi egységet már átlagosra csökkent a zajszint, igaz, huzamosabb időn át így nem üzemeltethető a segédeszköz a betakart szellőzőnyílások miatt. Szintén kérdéseket vethet fel a tisztítás témaköre, de e tekintetben nem kell különösebb nehézségekre számítani. A levegőcsövek egy pillanat alatt eltávolíthatók, amelyek ezt követően a mandzsettával együtt könnyen tisztíthatók, a kis kerekded közdarab pedig garantálja, hogy testnedv soha ne kerüljön a központi egységbe.

Forrás: Dóri és Krisztián

Ahogyan az a fentiekből is látható, nem feltétlenül ajánlható mindenki számára a „Suck-O-Mat", azonban összességében elégedettek voltunk a játékszer teljesítményével és minőségével.

Úgy gondoljuk, hogy az irány, amelyen a fejlesztés során elindultak, rendkívül ígéretes, hiszen a légpumpás ötlet jó és működőképes, ráadásul az általam ez idáig próbára tett örömszerzők közül valóban ez a termék adta vissza leginkább a francia kényeztetés érzését. A szett igazából akkor lenne tökéletes, ha a péniszt fogadó szilikon tömlőből legalább két különféle méretű változatot mellékelne a gyártó, mert úgy mindenki megtalálhatná az adottságainak leginkább megfelelő változatot! Szerencsére ez a „hiányosság" viszonylag könnyen pótolható (szemben a természet adta lehetőségekkel), ezért bízunk benne, hogy a You2Toys hamarosan szűkebb méretben is kínálja majd portékáját! 

A „Suck-O-Mat"-ot a Vágyaim.hu webáruház biztosította számunkra, amelyet ezúton is köszönünk!